MODA - TRENDLER

2021 yazı küpe trendleri

Yazın en sevilen aksesuarlarından olan küpelerde, doğal taşlar ve canlı renkler dikkat çekiyor. 2021 trend küpe modellerini bir araya getirdik...

profil
BT Ekip
17.05.2021
2021 yazı küpe trendleri

Doğanın kusursuzluğunu, el işçiliğinin nadideliğiyle buluşturduğu tasarımlarıyla göz dolduran Peracas, Beyza Arman’ın yetenekli ellerinde can buluyor. Aile yadigarı takıların hikayesini dinleyerek büyüyen ve babaannesinin mücevher kutusunu karıştırırken başladığı takı macerası bugün Peracas markasıyla yolculuğuna devam ediyor. Babaannesine atfettiği Adile Salkım Küpeleri adeta bir sanat eseri...


Göz alıcı aksesuarlar Vakko kadınını tropikal iklimlere doğru eşsiz bir yolculuğa çıkıyor. Papağan şekilli taşlı bilezik ve küpe mavi, yeşil, ekru ve sarı, kırmızı, yeşil ile pembenin buluştuğu iki farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Baharın gelişini sembolize eden mavi ve pembe renklerdeki çiçekli küpeler Vakko kadının zarif ve sade yönünü yansıtıyor.


Eğlenceli ve renkli tasarım takılar, kendini küpelerde de gösteriyor. Zebssdesign'daki farklı boyutlarda ve renklerdeki küpeleri istediğiniz şekilde kombinleyebilirsiniz.


Mor Major Silver'in yaz renkleri ile tasarlanan birbirinden güzel şekil, taş ve desene sahip bu modelleri, küpe sevenler için harika bir seçim olabilir, tarz olarak birbirini tamamlayacak farklı boyutlardaki küpeleri üst üste takmanız yeterli.


Stradivarious sadece halka küpe severim diyenler için; farklı tasarımları, şekilleri, taşlarıyla halka küpeye yeni bir anlam kazandırıyor.


Farklı takılar her ortamda ilgi çekmeyi başarıyor. Sadece bileklik veya kolyelerle değil, yüzüklerle de tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Birbirinden güzel şekil, taş ve desene sahip bu modeller küpe sevenler için harika bir seçim olabilir.


Collection By Duygu Şahin Küpelerde kullandığı nazar boncuğu gibi taşlarla, zirkon,inci, neon gibi detaylarla çeşitliliği artırıyor. Sade ve şık tasarımlı küpelerin yanı sıra eğlenceli tasarımlar da sunuyor.


Minimal ve Sugar Pop koleksiyonlarında 24 ayar altın kaplamalı ürünleri olan Mist Jewellery farklı tasarımları, şekilleri, taşlarıyla halka küpeye yeni bir anlam kazandırıyor.


Taşlı ve neon tasarımlar ile göze çarpan Silver of Matmazel  küpeleri tek takabileceğiniz gibi, koleksiyonun diğer takılarıyla da kullanabilirsiniz.


İkili ve üçlü küpeleri tercih ediyorsanız, Kalbimdedi Takı koleksiyonundaki ürünleri inceleyebilirsiniz.


Önceki ve Sonraki
Haberler