EĞLENCE - ÜNLÜLER

Dua Lipa ve tenis yıldızı Emma Raducanu, aynı reklam filminde buluştu

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ve Amerika Açık şampiyonu tenisçi Emma Raducanu, su markası Evian için birlikte bir reklam filmi çekti. Reklam filminde Raducanu, Lipa’ya nasıl tenis oynayacağını, Lipa ise Raducanu’ya nasıl dans edeceğini öğretiyor

Dua Lipa ve tenis yıldızı Emma Raducanu, aynı reklam filminde buluştu

Pop yıldızı Dua Lipa, ABD Açık şampiyonu tenisçi Emma Raducanu ile birlikte dünyaca ünlü su markası Evian’ın yeni reklam kampanyasında rol aldı. Özgünlüğü ve insanın kendisine karşı dürüst olmasını kutlayan kampanya, parlak pembe bir tenis kortunun üzerinde Evian'ın tenise uzun süredir devam eden desteğini merkezine alıyor. Evian'ın logosunda yer alan ünlü Alp dağları mirasından yararlanan kampanya reklamı, dağ siluetlerinden oluşan görsel bir fon önünde çekilmiş. Kampaya filminde Raducanu, Lipa'ya tenis oynamayı öğretiyor. Bir süre sonra roller değişiyor ve Lipa, ünlü tenis yıldızına dans hareketleri göstermeye başlıyor.

Dua Lipa, kampanya reklamıyla ilgili duygularını ise şöyle anlatıyor: “Emma'nın yaz tenis sezonu için nasıl antrenman yaptığını ilk elden biraz deneyimlemek, ona ve sanatına duyduğum muazzam saygıyı arttırdı. Ayrıca reklam filminin bir bölümünde durumu tersine çevirmem ve onu benim dünyama getirmem gerekiyordu! Bence her iki deneyim de kendimize karşı dürüst olmanın ve tutkularımızı paylaşmanın önemini gösterirken, kendimize yeni yollarla meydan okumamıza da izin verdi.”

Emma Raducanu ise duygularını şöyle ifade etti: "Dua harika bir koçtu, dans figürlerini gösterirken bana karşı son derece sabırlıydı. Ama sanırım ben yine de kortlarda kalacağım!"

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog