EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Ağustos'ta ne izleyeceğiz?

Ağustos ayında etkileyici yerli yapımları, sürükleyici dizileri ve şaşırtıcı belgeselleri izleme şansımız olacak. Netflix ve BluTV yayın akışından seçtik.

profil
BT Ekip
3.08.2021
Ağustos'ta ne izleyeceğiz?

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin buluştuğu, Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği BluTV’nin özel yapımı ‘İlk ve Son’ 18 Ağustos’ta izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin tutku ve sancı dolu hikayesinin eş zamanlı anlatılacağı dizi, platformun Ağustos ayında öne çıkan içeriklerinin en başında yer alıyor.


Ünlü ressam Vincent Van Gogh'un oldukça ilgi çekici hayat hikayesini ressamın tablolarından esinlenerek anlatan film ‘Loving Vincent’ BluTV’de izlenebilecek.


Bekâr bir anne gıda olarak çekirge yetiştirir. Ancak onların üremesini sağlamakta zorlanır. Ta ki çekirgelerin kana olan düşkünlüğünü fark edene kadar.


Dünya sinemasından ödüllü filmler Ağustos ayında da BluTV’de sinemaseverlerle buluşmaya devam edecek. Arjantin asıllı Fransız yönetmen Gaspar Noé’nin çok konuşulan iki filmi ‘Climax’ ve ‘Love’, sarsıcı hikayeleri ve yarattığı büyük tartışmalarla Ağustos seçkisinin en çok dikkat çeken yapımlarından olacak.


Komedi- Dizi

Önde gelen bir üniversitede departman başkanlığına getirilen Dr. Ji-Yoon Kimn, İngilizce departmanında zorlu talepleri ve yüksek beklentileri karşılamaya çalışır.
 


Gizem & Gerilim

Sekiz farklı bakış açısından anlatılan bu dizi, suçunu itiraf eden bir tacizcinin öldürülmesini ve sosyal medyanın bu suçta oynadığı rolü inceliyor.


Reality Show

Herkesin yemek yapabileceğini göstermek isteyen Paris Hilton tüm yemeklere kendi tarzını katıyor. Bu benzersiz yemek programında parıltılı yiyeceklerle eğleneceksiniz.


Belgesel

Medyum João Teixeira de Faria mucize gerçekleştirdiği iddiasıyla dünya çapında üne kavuşmuştu. Ta ki kurbanlar ve savcılar, onun korkunç tacizlerini ifşa edene kadar.


Belgesel

Britanyalı seri katil Dennis Nilsen, cezaevindeki hücresinde kaydettiği tüyler ürpertici kasetler ile hayatını ve işlediği suçları anlatıyor.


Belgesel

Discovery+’ın öne çıkan içeriklerinden köpekbalıklarının yaşamlarını ve mücadelelerini odağına alan ‘Mega Predator of Oz’ ve ‘Fin’ belgeselleri yeni ayda konunun meraklılarıyla buluşacak.

Bonus: Netflix'te en çok izlenen 5 dizi


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog