YAŞAM - YEME - İÇME

İftar sofralarına çentik kebabı

Ramazan ayında genelde az malzemeli ve bol lezzetli yemekler seçerim, bugün sizlerle paylaşacağım tarif de tam bu şekilde.

İftar sofralarına çentik kebabı
İftar sofralarına çentik kebabı
Ramazan ayında uzun süren açlığın, kaybedilen vitamin ve mineralin bu denli lezzetli bir şekilde geriye alabileceğiniz tarif sizlerle, afiyet olsun!

Aileleri bir araya toplayan iftar masalarını hazırlarken ‘ne pişirsem’ sorusu hiçbir zaman yakamı bırakmaz.

Çağırılan misafirler yemekleri beğenir mi soruları aklımızda dolaşır. Tadından emin olamadığımız yemeği masaya koymak biraz güçleşir.

Yıllar öncesinde daha çocukluk yıllarımda başlamıştı bende et tutkusu hatta o zamanlar et olmadan masaya bile oturmazmışım. Aşçılık hayatıma başladıktan sonra ilk pişirmeyi öğrendiğim yemeklerin başında gelir etli yemekler.

Bu tarif ile tadından emin olabileceğiniz müthiş bir sunum ve ziyafet sizleri bekliyor olacak.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog