YAŞAM - HABER

Zafer, Louis Vuitton ile seyahat ediyor

Louis Vuitton kupa sandığında sunulan 80. Formula 1 Grand Prix de Monaco ödülü, Prens Albert II tarafından, Red Bull takımından Max Verstappen’e verildi

Zafer, Louis Vuitton ile seyahat ediyor

Louis Vuitton’un Paris yakınlarındaki tarihi Asnières atölyesinde el yapımı olarak üretilen kupa sandığı, lüks moda evinin usta zanaatkarlığını sergilerken, 80. yılını kutlayan Formula 1 Grand Prix de Monaco mirasından ilham alıyor. İkonik Monogram kanvas, Monako bayrağının kırmızı tonu ile dekore edilirken, ‘Victory’ için ‘V’ harfinin dış hatlarını ortaya çıkaran kırmızı çizgiler, sürüş mükemmelliğinin, güç ve hassasiyetle bütünleştiği pistin benzersiz kentsel rotasını andıran beyaz bir şeritle çevreleniyor. Prensliğin renklerini taşıyan bu özel üretim sandık, 3.337 km'lik parkurun 19 dönüşünü betimleyen kupayı taşıyor.

Formula 1 Grand Prix de Monaco; Fangio, Hill, Moss, Stewart, Senna, Prost, Schumacher ve daha yakın zamanda Alonso, Vettel, Rosberg, Ricciardo ve Hamilton gibi en büyük şampiyonları kutluyor.

Formula 1 Grand Prix de Monaco için hazırlanan Resmi Ödül Sandığı; Louis Vuitton'un FIFA World CupTM, NBA Larry O'Brien ödülü, League of Legends ödülü, Rugby Dünya Kupası Fransa 2023, Davis Kupası, Roland Garros ve Amerika Kupası da dahil olmak üzere, dünyanın en ikonik kupaları için özel üretim kupa sandığı yaratma konusundaki uzun geçmişinde başka bir dönüm noktası.


Önceki ve Sonraki
Haberler