YAŞAM - HABER

Meghan Markle ve Prens Harry çifti ikinci çocuklarını bekliyor

Meghan Markle ve Prens Harry çifti Sevgililer Günü'nü ikinci çocuk haberini paylaşarak kutladı. Kraliyet görevlerini bırakan ve artık ABD'de yaşayan çift dört kişilik bir aile olmaya hazırlanıyor.

profil
BT Ekip
15.02.2021
Meghan Markle ve Prens Harry çifti ikinci çocuklarını bekliyor

Meghan Markle ve Prens Harry çifti Sevgililer Günü'nü ikinci çocuk haberini paylaşarak kutladı. Çiftin sözcüsü, "Archie'nin ağabey olacağını doğruluyoruz. Sussex Dükü ve Düşesi ikinci çocuklarını bekledikleri için çok mutlu" ifadesini kullandı.

2020 Ocak ayında kraliyet görevlerini bırakarak, İngiltere'den ayrılan ve uzun süredir ABD'de yaşayan çift çok daha sade bir aile hayatı kurmayı tercih etmişti. Geçtiğimiz Temmuz ayında düşük yaptığını açıklayan 39 yaşındaki Meghan Markle'ın yeniden hamile olması takipçileri arasında yankı uyandırdı. Çiftin oğulları Archie, Mayıs ayında iki yaşına girecek. 

Çiftin arkadaşları ve fotoğraf sanatçısı olan Misan Harriman tarafından fotoğraflanan bu siyah beyaz karenin iPad ile çekildiği ve Meghan Markle'ın oğlu Archie'ye hamileyken giydiği Carolina Herrera tasarımı elbiseyi tekrar giymiş olması da sosyal medyada konuşulan detaylar arasında... Markanın kreatif direktörü Wes Gordon ile Misan Harriman, çiftin fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak tebrik ettiler.

Mutlaka okuyun: Meghan Markle'ın hamilelik stili

Önceki ve Sonraki
Haberler