MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlü stilleri takibi farklı şehirlerde gerçekleşen gala ve davetleri inceliyor.

profil
BT Ekip
4.11.2018
Haftanın ünlü stilleri

Emily Blunt, Savannah Film Festivali açılış gecesine katıldı. Gümüş puantiyeli etek ve kol uçları fırfırlı olan elbisesinin içerisinde aynı tonlarda yaptığı makyajıyla çok zarif görünüyordu.

 

Haftanın ünlü stilleri

Kate Middleton Londra’da savaş müzesini ziyaret etti. Kıyafeti 2016 yılında Prens William ve çocuklarıyla katıldığı Kanada gezisinde giydiği kıyafetin aynısıydı. Gece mavisi kalem etek formunda Jenny Packham tasarımı elbisesiyle her zamanki gibi çok zarif görünüyor.

Haftanın ünlü stilleri

Keira Knightley Londra’da gerçekleşen Disney’in ‘’The Nutcracker ve The Four Realms’’  filminin galasına katıldı. Galada 2015 yılındaki defilede yer alan Channel Couture elbiseyi giydi. Fırfırlı eteği ve belinde ince pembe kemeri olan elbisesiyle peri masalı görünümüne kavuştu.

Haftanın ünlü stilleri

Emma Roberts Kaliforniyada gerçekleşen film galasına Markarian tasarımı bir elbiseyle katıldı. Genç oyuncu, ten rengine oldukça uygun ince askılı altın-mavi tonlarda belinde kırmızı kadife ile yapılmış kurdelesiyle kırmızı halıda parladı.

 

Haftanın ünlü stilleri

Lilly Rose Deep, Tayland Bankok’ta gerçekleşen  Chanel Cruise defilesine katıldı. Takım olan Channel tasarımı mini şortu ve crop top bluzuyla çok eğlenceli görünüyordu.

 

Haftanın ünlü stilleri

Ünlü oyuncu tek kolu açıkta bırakan üstü çiçek işlemeli tuvaletiyle her zamanki şık tarzını konuşturdu.

 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog