MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlülerin birbirinden farklı ve iddialı kırmızı halı stillerini yine sizler için derledik. Özellikle özel gecelerde ve davetlerde bu stillerden ilham alabilirsiniz.

profil
BT Ekip
19.03.2017
Haftanın ünlü stilleri

Son dönemin popüler isimlerinden Emma Watson son filminin ön gösteriminde sırt dekolteli siyah bir elbise tercih etmiş. Givenchy imzalı elbisesini şık bir topuz ve kırmızı ruj ile tamamlayarak oldukça ilgi çekici ve asil bir görünüm oluşturmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Adeam tasarımı kırmızı, siyah detaylı elbisesi ile Mandy Moore kırmızıyı en zarif şekilde yorumlayan isimlerden biri bu hafta. Hem elbisenin kesimi itibariyle hem Moore’un saç ve makyaj seçimi ile oldukça zarif ve abartısız bir stil oluşturmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Gwen Stefani yine çok renkli yine çok farklı! Renkli ceketi, file çorapları, uzun çizmeleri ve pembe ruju ile her ne kadar başarılı bir stil ortaya koymasa da Stefani bütün bu uyumsuz görünümü kendine bir şekilde yakıştırabiliyor!

Haftanın ünlü stilleri

Zendaya altın sarısı saten askılı elbisesi ve antresit tonundaki çizmesi ile haftanın en iddialı ve tarz isimlerinden. Taş işlemeli choker kolyesi ve farklı model saçı ile tamamladığı elbise aslında kendi tasarımı… Daya by Zendaya markasına ait!

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog