MODA - TASARIMCILAR

Dior’dan zamansız denim koleksiyonu

Dior Kreatif Direktörü Kim Jones’un hazırladığı Dior Denim koleksiyonu, bu zamansız kumaşı son derece şık ve işlevsel olarak yeniden yorumluyor. Çevre dostu pamuktan üretilen koleksiyon, indigodan gri ve siyahın çeşitli tonlarına kadar çeşitli renklerde sunuluyor

profil
BT Ekip
3.11.2023
Dior’dan zamansız denim koleksiyonu

Denime övgülerini sunmak üzere Kim Jones, doğası gereği işlevsel ve zamansız olan bu kumaşın mimari özünü keşfettiği Dior Denim adlı özgün bir kapsül koleksiyon tasarladı. Koleksiyon kapsamında sofistikasyon kavramı, günlük giyimle buluşuyor: Farklı soldurma dereceleriyle çeşitli varyasyonların elde edildiği pantolon ve gömlekler, yeni bir hareket özgürlüğü sunuyor.

Çevre dostu pamuktan üretilen bu ideal gardırop, indigodan gri ve siyahın çeşitli tonlarına kadar büyüleyici renklerde sunuluyor. Mösyö Dior’un mirasını incelikle yansıtan rafine detaylarla dolu bu arzu nesneleri, maison’un sembolleriyle adeta bir oyun oynuyor: İkonik ‘Dior’ imzası bazı parçaların ceplerine yapıştırılan deri yama üzerinde özenle kabartılırken, Dior Oblique motifi bazı astarlarda ve serinin siluetlerini tamamlayan B33 tenis ayakkabıları üzerinde belirgin bir şekilde yer alıyor. Marc Bohan'ın 1967'de hayal ettiği, orijinali krem ve lacivert kumaşla hayat bulan bu desen, daha önce görülmemiş boyutlarda bir versiyonda yeniden yorumlanarak bir hafta sonu çantasını kaplıyor. Dior stili, bu seriyle bir kez daha kutlanıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler