İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Mart ayında burçları neler bekliyor?

Çok gergin ve zor bir Şubat ayını geride bıraktık. Şimdi artık toparlanma ve şifalanma vakti. Belki de 2023'ün en önemli aylarından birine giriyoruz. Gökyüzünde bu ay kolektif olarak; hem toplumsal, hem de bireysel hayatlarımızda uzunca bir süre değişim ve dönüşüm enerjisi yaratacak bazı gezegen geçişleri gerçekleşecek

profil
Astrolog Burcu Özen
1.03.2023
Mart ayında burçları neler bekliyor?
  • Öncelikle özellikle toplumları, ülkeleri, sistemleri değiştirip ciddi anlamda dönüştüren Plüton, 28 Kasım 2008 yılından beri Oğlak burcunda hareket halindeydi. Özellikle bu dönem aralığında global anlamda para, finans ve iş dünyasını ciddi anlamda değiştirdi. Plüton; 23 Mart 2023 itibariyle, 9 Mart 2043 yılına kadar kalmak üzere Kova burcu seyahatine başlayacak. Bu da demek oluyor ki, dünya genelinde özgürleşme ihtiyacı çok daha fazla yükselecek. Özellikle 2024 yılı çok daha baskın çalışacak enerji. Kova; hümanizmi, dijital ve teknolojik olan her şeyi, kolektif olana hizmet etmeyi anlatır. Bu konulara ait çok fazla haberler ve değişimler duyacağız.
  • Yine ‘Karmanın lordu’ olarak da adlandırılan Satürn, 17 Aralık 2020 tarihinden beri Kova burcunda hareket halindeydi. Yine özgürlüğümüz ciddi test edildi, iş yapış şekillerimiz değişti. Buradaki kalıcı değişimi bence; en çok mobil çalışmanın da olabileceğini ve daha özgür hareket edebileceğimizi, elinde cetveliyle de olsa bize bir şekilde öğretmesi oldu. Şimdi kendisi, 7 Mart 2023 tarihi itibariyle, 14 Şubat 2026 tarihine kadar kalmak üzere Balık burcuna geçiş yapacak. Burada özellikle toplumsal anlamda en çok test edileceğimiz konular; su, kuraklık ve manevi inançlar konuları olacaktır. İzleyip neler olacağını deneyimleyeceğiz.
  • Mücadele ve hayata tutunma motivasyonumuzu anlatan Mars, 19 Ağustos 2022 yılından beri İkizler burcunda seyahat ediyordu ve 25 Mart 2023 itibariyle Yengeç burcuna geçiş yapacak. Normalde matematiksel olarak Mars bir burçta yaklaşık 40–45 gün kadar kalır ancak bu sefer altı ay boyunca İkizler burcundaydı ve hepimizi oldukça zorlayan bir enerji ile test etti diyelim.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 3 Mart 2023 itibariyle Balık burcu seyahatine başlayacak.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 17 Mart 2023 tarihine kadar Koç burcunda olacak ve bu tarih sonrasında Boğa burcuna geçecek.
  • Bolluk ve bereket enerjimizi anlatan Jüpiter, halen Koç burcunda olacak.
  • Son olarak, yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 21 Mart tarihine kadar Balık burcunda olacak ve bu tarih itibariyle Koç burcu dönemi başlayacak.
  • 21 Mart 2023 günü Ekinoks ve hep beraber ilkbahara ‘merhaba’ diyeceğiz. Artık gündüzler uzayacak ve dolayısıyla bizlerin de enerjisi yükselecek. Astrolojik olarak bu tarih ayrıca, Dünya Astroloji Günü olarak kutlanmaktadır.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 7 Mart 2023 tarihinde 16 derece Başak burcunda bir Dolunay ve 21 Mart 2023 tarihinde 0 derece Koç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek.
  • Görüldüğü gibi gökyüzü bu ay oldukça hareketli ve hepimizin yeni başlangıçlara adım atmamız yolunda itici güç olmayı kafasına takmış gibi duruyor. Bize düşen ise cesaret gösterip ilerleyebilmek…

Mart, kadersel bazı gelişmelere şahit olacağınız bir ay gibi duruyor. Özellikle günlük iş akışınızın yoğunlaşması ile psikolojik anlamda rahatlama ihtiyacınızın yükseliyor. Bazı bilinç altı çalışmaları, meditasyonlar ruhunuza iyi gelecektir. 17 Mart sonrası özellikle maddi değerleriniz anlamında iyicil gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandan beri beklenen zam haberini alabilirsiniz ya da beklenmedik bir yerden elinize bir miktar para geçebilir. Bununla birlikte ilk 15 günlük süreçte kardeşler, kuzenler ya da yakın çevreniz ile ilgili bazı konular ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 15 Mart sonrası uzun zamandan beri planladığınız ev ya da ofisinizi taşıma şansını yakalayabilirsiniz. Uyarı olarak, 17 Mayıs tarihine kadar özellikle kilo kontrolünüze dikkat etmenizi tavsiye ederim.  

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile kariyerinizde bazı organizasyon değişiklikleri yaşanabilir. Yurt dışı, yabancılar, eğitim ya da mahkeme konularına ait sonuçlanmasını beklediğiniz konular önümüzdeki dönemde neticelenebilir. Bununla beraber 21 Mart tarihinde burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile hayatınızın her alanı ile ilgili yeni adımlar atma olasılığınız yüksek. Özellikle evlilik ya da ortaklıklarınız ile ilgili gelişmeler olası. Bekar Koçlar sürpriz bir şekilde evlilik kararı dahi verebilirler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle sosyal çevre ve gruplar ile yapılacak organizasyonlar için çok güzel bir dönem. Bir sivil toplum kuruluşunda aktif olarak çalışmaya başlayabilir ya da bazı organizasyonlar ile ilgili imzalar atabilirsiniz. Çok sosyal olacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz. Özellikle 17 Mart tarihine kadar yapacağınız her türlü işte, imza atarken ya da birileri ile fikir paylaşımında bulunurken güvenliğe önem verin. Olmadık kişilerden zarar görmemek adına emin olmanız önemli. Bazı gizli saklı konular önünüze düşebilir zira. 17 Mart sonrası özellikle kendi kimliğiniz ve yapmak istedikleriniz ile ilgili güzel bir dönem başlıyor. Hem iş, hem özel hayatınızda bazı yenilikler yaşamanız da olası. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak özellikle 25 Mart tarihine kadar para harcamalarınıza dikkat etmeniz ve kontrollü gitmeniz fayda olacaktır zira hesapta olmayan masraflar çıkması olası.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile aşk ve ilişkiler adına yeni bir dönem başlıyor. Bugüne kadar memnun olmadığınız bir durum içerisindeyseniz bazı sonlanmalar olası. Bu arada uzun zamandan beri bebek haberi almayı bekleyen Boğalar, bu ay çevrelerini bu güzel haber ile mutlu edebilirler. Bununla beraber 21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile özellikle günlük iş akışınız ile ilgili bazı konular önümüzdeki günlerde değişime uğrayabilir, yenilenebilir. Sağlığınız ile ilgili de rutin kontrollerinizi ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle kariyer ve yerleşim konularınıza dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş ya da pozisyon değişikliği bu ay gerçekleşebilir. Ayrıca yurt dışı ya da eğitim hayatınızdaki bazı konular ile ilgili gelişmeler de olası. Bunun yanında uzunca zamandır çözülemeyen bir konuyu hukuki zemine taşıma olasılığı da yine bu ay gerçekleşebilir. Özellikle 17 Mart tarihine kadar bazı grup aktiviteleri sizlere iyi gelebilir ve yine bazı sosyal sorumluluk projelerinde görev alabilirsiniz. Özellikle 17 Mart sonrası çevrenizde, sizden özellikle gizlenen ilişkiler ya da para konularına dair konular var mı emin olmanızı tavsiye ederim ya da bir imza atacaksanız anlaşma ve sözleşmeleri çok iyi okuyun derim. Özellikle evlilik ya da ortaklıklarınız ile ilgili alanlarda 25 Mart tarihine kadar sakin kalmanız önemli.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev ya da iş değişikliğini yapabilirsiniz. Bazı konular çözüme ulaşıyor gibi. Bununla beraber 21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile önümüzdeki günlerde bir sivil toplum kuruluşunda görev almaya karar verebilir ya da çocuklar ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı; özellikle yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilgili yapılacak işler ve eğitim alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle iş hayatınızdaki bazı yenilenmeler ya da olası organizasyon değişiklikleri gerçekleşebilir. Dolayısıyla seyahatler ve bazı bürokrasi gerektiren konular ile fazlaca haşır neşir olabilirsiniz. Yeni bir işe başlama olasılığınız da yüksek. İmzalanma sürecinde, sözleşmeleri iyice incelemenizi ve dikkatinizin yüksek olmasını tavsiye ederim. Özellikle 25 Mart tarihine kadar sinir sisteminizi sakin tutmanız önemli. Olası ertelenmiş doktor kontrollerinizi yaptırmanız iyi bir fikir olabilir. Bununla birlikte sizin ya da partnerinizin maddi kaynakları ile ilgili bazı gelişmeler yaşanması da olası. Hesapta olmayan bir şekilde, mesela bir kredi kullanarak yatırım yapma fırsatı da kapınızı çalabilir.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile ticari hayatınız ile ilgili bazı gelişmeler olası. Yine kardeşleriniz ya da yakın çevrenizin hayatlarına dair haberler alabilirsiniz. Bununla beraber 21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile önümüzdeki zamanda hedeflerinizi tekrar yapılandırma niyetine girme olasılığınız yüksek. Özellikle kariyeriniz ile ilgili yepyeni kararlar alabilirsiniz. Bir iş kurma fikri bile söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızda önemli adımlar atacak gibi duruyorsunuz. Bir iş ya da pozisyon değişikliği de olası. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle yatırımlar, eşinizin kaynakları ve maddi kaynaklarınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz bir yatırım var ise bir kredi kullanımı ile artık hayata geçirebilirsiniz. Bununla birlikte beklenmedik şekilde partnerinizin kaynaklarında bir yenilenme de söz konusu olabilir. Ayrıca uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime başlayabilir ya da gerçekleştirmek istediğiniz yurt dışı seyahatini gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinize bu ay bir miktar dikkat etmekte fayda var zira bazı yanlış anlaşılmalardan sebep gerginlikler olası. Bu ay özellikle evlilik, ortaklık ya da ikili ilişkileriniz ile ilgili bir form değişikliğine gitme fikri de gündeminize gelebilir.  

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile para kaynaklarınızda bazı gelişmeler de olası. Yeni bir terfi ya da iş değişikliği ile özlük haklarınızda değişim söz konu olabilir. Bununla beraber 21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile önümüzdeki zamanda yeni inançlar ve fikirler geliştirebilirsiniz. Yurt dışı ve eğitim alanlarınız ile ilgili bazı yenilenmeler de olacaktır. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilerinize ait konuların gündeminizde olacağını söyler nitelikte. Bekar Başaklar bir anda evlilik kararı alabilir ya da yeni bir ortaklık fikri doğabilir. Bununla birlikte bazı yatırımlar ya da yeni bir oluşum adına para çıkışları da söz konusu. Bir kredi kullanımı ile hayatınızda yeni bir yapılanma niyetine girebilirsiniz. Özellikle kariyeriniz ile ilgili bazı aksaklıklar ya da ertelemeler canınınız sıksa da evren, 25 Mart sonrası bir miktar daha rahatlamanın olacağına işaret ediyor. Bu süreçte günlük iş akışınızda değişimler olabilir. Çalıştığınız alanda bazı organizasyon değişiklikleri de olası. Özellikle bu ay maddi değerler anlamında daha tedbirli olmanız, önümüzdeki dönem için fayda sağlayacaktır.  

7 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile hayatınızın gerek iş, gerekse özel anlamda bazı alanlarında değişimler olası. 21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile, önümüzdeki dönemde maddi değerler anlamında bazı gelişmeler de kapıda. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı, özellikle günlük iş akışınızın ve ikili ilişkilerinizin olduğu alanlara dikkat çekiyor. Özellikle bu ay uzun zamandan beri ertelenen anlaşmalar, sözleşmeler gündeminizi oldukça meşgul edebilir. Bununla beraber bir terfi ya da iş değişikliği yapmanız da olası. Özellikle evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler anlamında bazı sürpriz gelişmeler hayatınıza girebilir. Bekar Teraziler evlilik kararı alabilir ya da yeni bir ilişkiye yelken açabilirler. Bununla beraber bazı Teraziler aşk hayatları ile ilgili yeni kararlar da alabilirler. Özellikle yeni bir eğitime başlamak ya da bir seyahate çıkma fikriniz varsa 25 Mart sonrası daha uygun enerjiler var sevgili Teraziler. Bu ay özellikle, ertelenmiş olan sağlık kontrolleriniz varsa yaptırmak için güzel enerjiler mevcut.

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte bazı kadersel konularda karar vermeniz gerekebilir. İş ya da özel hayatınızda bazı yenilenme kararları almanız olası.  21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte önümüzdeki dönemde bekar Teraziler evlilik kararı alabilir mesela ya da bir ortaklık yaparak, yeni bir iş kurma fikri de gündeminizi meşgul edebilir. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle aşk, hobiler ve çocuklar ile ilgili alanlara ışık tutuyor. Özellikle ilişkisi olmayan Akrepler, yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bununla beraber özellikle bebek haberi bekleyenler de bu ay bu güzel haberi dostları ile paylaşabilirler. Yine uzun zamandan beri başlamak istediğiniz bir hobi gündeminize gelebilir sevgili Akrepler. Diğer yandan günlük iş ortamınız ile ilgili bazı organizasyon değişiklikleri ya da yeni gelişmelerde olası. Bir iş değişikliği dahi yapabilirsiniz. Özellikle evli Akrep burçları ilişkileri ile ilgili bazı form değişikliklerine gidebilir. Özellikle 25 Mart tarihine kadar bazı hesapta olmayan harcamalar canınızı sıksa da gelecek ay enerji akışı bu anlamda daha rahat.  

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte yepyeni organizasyonlara katılabilir, bazı yeni gruplar vasıtasıyla sosyal yardım faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Yine sosyal çevrenizde bazı değişimler de olası. 21 Mart tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda bazı yenilenmeler olacaktır. Özellikle bu tarih sonrası sağlık kontrollerinizi aksatmamanızı tavsiye ederim. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle ev, aile büyükleri ve yerleşim alanlarınızın olduğu alana dikkat çekiyor. Bir ev değişikliğine gitme fikri oluşabilir ve hatta taşınabilirsiniz. Özellikle evlilik ve ikili ilişkiler anlamında 25 Mart tarihine kadar bazı stresli enerjiler mevcut. Sakin kalmakta fayda var. Yakın çevre, aile büyükleriniz ya da kardeşlerinize dair konular ile bu ay daha çok ilgilenmeniz de gerekebilir sevgili Yaylar. Bu arada maddi değerler anlamında bazı hesapta olmayan para girişleri de söz konusu olabilir. Bekar Yaylara bu ay aşk her zamankinden daha yakın. Yine bebek haberi bekleyen Yay burçlarının güzel haberler almaları da olası.  

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte kariyer hayatınız ve hedefleriniz ile ilgili bazı değişimler olası. Hayatınızda bazı yeni yapılanma kararları almak durumunda kalabilirsiniz. 21 Mart’ta Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte önümüzdeki dönemde özellikle aşk ve ilişkileriniz anlamında güzel bir dönem sizleri bekliyor. Ayrıca yeni bir hobi edinmenizin de tam vakti sevgili Yaylar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı özellikle yakın çevre, aile ilişkileriniz ve kardeşlerinize ait konuların aktif olacağı bir alana dikkat çekiyor. Bu dönemde onların alacağı kararlar, sizin de onlara destek vermesine sebep olabilir. Yine özellikle sosyal medya, dijital ya da online kanallar üzerinden bir iş yapma fikriniz de hayata geçebilir. Bu ay yerleşim konularına ait yeni fırsatlar yaratmanız olası. Uzun zamandan beri aradığınız evi bulabilir ve artık taşınabilirsiniz mesela. Bu ay boyunca özellikle sağlığınıza bir miktar daha fazla konsantre olmanızı tavsiye ederim sevgili Oğlaklar. Günlük iş akışınızdaki yoğunluk stresi ekstra yüklenmenize sebep olabilir, dikkat! Gecikmiş sağlık kontrollerinizi yaptırma vakti. Özellikle bu ay aşk ve ilişkileriniz anlamında da beklenmedik, sürpriz gelişmeler yaşamanız da olası. 

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile kariyer hayatınız ve hedefleriniz ile ilgili bazı değişimler olası. Hayatınızda bazı yeni yapılanma kararları almak durumunda kalabilirsiniz. 21 Mart’ta Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte önümüzdeki dönemde özellikle aşk ve ilişkileriniz anlamında güzel bir dönem sizleri bekliyor. Ayrıca yeni bir hobi edinmenizin de tam vakti sevgili Oğlaklar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Mart ayı sizin için çok önemli sevgili Kovalar. Son 2.5 yıldır yaşadığınız değişim ve dönüşüm enerjisi 7 Mart itibariyle son buluyor ve artık çok daha rahat zamanlar var önünüzde. Hayatınız yeniden yapılanıyor ve bu sefer çok daha kolay olacak. Oldukça zorlandınız evet ama artık ödüllerini alma vakti. Bu ay, özellikle maddi değerler ve para kaynaklarınız ile ilgili olarak daha şanslı bir zaman olacağını söyler nitelikte. İş hayatınızda olacak bazı yeni gelişmelerden sebep, özlük haklarınızda pozitif anlamda gelişmeler olası, bazı yeni beklenmedik para girişleri olabilir. Kardeşleriniz ile birlikte bazı yeni fikirler oluşturabilir ve birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Mesela birlikte bir iş ya da yatırım yapma fikri oluşabilir. Aşk ve ilişkiler anlamında bu ay enerjiler bir miktar gergin sevgili Kovalar; iletişim şeklinize dikkat etmenizi öneririm.  

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte bazı yeni yatırımlar ve dolayısıyla bazı harcamalar söz konusu. Bu sebepten bir kredi kullanımı gerçekleşebilir mesela. 21 Mart’ta Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte önümüzdeki dönemde kardeşleriniz ve yakın çevrenize ait konularda bazı yenilenmeler olası. Bir ticari iş kurma fikri de söz konusu olabilir mesela. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Bu ay sizler için yepyeni bir dönem başlıyor sevgili Balıklar. 7 Mart itibariye, hayatlarımızı yeniden yapılandırmamız gerektiğini söyleyen Satürn, 2.5 yıl boyunca kalmak üzere burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Birçok Balık burcunun bu süreçte hayatlarını değiştirdiğine şahit olacağız. Gelelim Mart ayı enerjilerinize... Bu ay kendi hayatınıza dair yepyeni kararlar almanız olası sevgili Balıklar. Özellikle maddi değerleriniz ve yerleşim alanlarınızla ilgili bazı gelişmeler olası. Bir ev değişikliği olabilir mesela ya da uzun zamandan beri beklediğiniz para kaynaklarınızda pozitif anlamda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar Balık burçları için evlilik kararı alma ya da yeni bir ilişkiye başlama konuları da gündeme gelebilir. Sosyal çevre ve arkadaşlarınız ile ilgili de yeni kararlar alabilirsiniz. Hatta bazı arkadaş çevrenizle ilişkilerinizin artık size fayda sağlamadığına inanıyorsanız, onlardan ayrılma kararı da alabilirsiniz sevgili Balıklar.  

7 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile evlilik, ortaklık ve ilişkileriniz ile ilgili bazı form değişikleri ya da sonlanmalar yaşamanız olası. 21 Mart’ta Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile gökyüzü önümüzdeki dönemde maddi değerleriniz ve para kaynaklarınızda bazı yenilenmelerin olacağına işaret ediyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Önceki ve Sonraki
Haberler