GÜZELLİK - MAKYAJ

Ekim ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Kışa sayılı günler kala birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Eylül ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
31.10.2023
Ekim ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Penhaligon’s Trade Routes ailesi, odunsu kokularıyla gücü simgeliyor. Ürdün’ün gizemli kenti Petra’dan esinlenen The Legacy of Petra, oryantal ve odunsu kokusuyla kehribar renginde bir gün batımını yansıtıyor. Avrupa ve Asya’yı buluşturan İstanbul’dan ilham alan Constantinople’ün üst notalarını oluşturan pembe biber ve lavantaya meyvemsi bir dokunuş katan sardunya eşlik ediyor. Değerli ipek kumaşlar ve büyüleyici işlemelerden ilham alan Empressa, tüm dünyada en çok tercih edilen Penhaligon’s kokularının başında geliyor. Kan portakalı, bergamot, mandalina, vanilya ve kakao gibi zengin notalarla yaratılan koku, uzak ve mistik topraklara yolculuğa çıkarıyor.


İsveç’in endemik bitkilerini ve doğal termal sularını kozmetik bilimi ile buluşturan Celenes by Sweden’ın yenilenen serum serisi; temiz ve vegan içeriği ile sağlıklı ve ışıltılı bir güzellik vaad ediyor. Celenes by Sweden Rena Serum Serisi, geliştirilmiş özel formülleri ve yeni şık ambalajlarıyla günlük bakım ritüelinizin vazgeçilmezi olacak. Taze ve aydınlık görünüm için Celenes By Sweden Vitamin C 12.5% + Oats + Niacinamide Active Serum; daha sıkı, dolgun ve parlak bir cilt için Celenes By Sweden Hyaluronic Acid 2% + Ferment Active Gojiberry Serum; siyah noktalar, ince çizgiler ve lekeler için Celenes By Sweden AHA 10% + BHA %2 Serum; göz çevresi için Celenes By Sweden Caffeine 5% Göz Çevresi Serum’u kullanabilirsiniz.


Abtira, sentetik retinolün tüm faydalarına sahip olan ancak retinolün cilt tahrişi ve güneş hassasiyeti gibi olumsuz etkilerini içermeyen, bio-retinol içeren yeni serumu Retinalg’i tanıttı. Biyo-retinolün ayrıcalığı; tamamen doğal olması ve sadece derinin daha derin katmanlarındaki retinoik reseptörleri aktive ederek dış deri katmanlarının tahrişini önlemesi. Abtira Retinalg Serum, optimal dağıtım ve cilt uygulaması için deniz biyopolimeri içinde kapsüllenmiş, alglerden üretilen yeni nesil bir biyo-retinol içeren su bazlı bir serum.


Shiseido’nun yenilikçi fondöteni Revitalessence Skin Glow Foundation, hibrit formülüyle cilde içten dışa bakım yaparak daha parlak ve canlı bir görünüm yaratıyor. Canlı ve parlak bir cilt ortaya çıkarmak için yaratılan fondöten, Shiseido serumlarıyla aynı oranda aktif cilt bakım bileşeni içeriyor. Niacinamide ve fermente kefir içeren serum, ciltteki yararlı bakterileri desteklerken cildi iyileştiriyor. Orta kapatıcı yapısıyla ışıltılı bir bitiş sunan fondöten, içeriğindeki niacinamide ile cilt bariyerini güçlendirip renk eşitsizliklerini azaltırken fermente kefir cildi nemlendiriyor ve besliyor.  


En güçlü antiaging içeriklerden biri olan Retinol, şimdi Endocare’in yeni serumu Renowal ile en saf ve etkili haliyle sunuluyor. Yeni nesil Retinol Teknolojisi’yle geliştirilen Endocare Renewal Retinol Serum, yüksekkalitede, saf ve konsantre retinol içeriyor. Bu sayede çok güçlü bir verimlilik sunan serum; cildi yeniliyor, dokuları yeniden yapılandırıyor ve genleştiriyor. Kırışıklıkları yüzde %30 azalttığı klinik olarak kanıtlanmış olan serumun bir diğer etkileyici özelliği ise RetinSphere® Microsünger Teknolojisi. Doku iyileştirici bu teknoloji, yoğun cilt yenilenmesini ve gözle görülür gençleştirici sonuçları artırmak için mikro süngerlerde %0.2 ve %0.5 saf retinol içeriyor. Microsüngerler ile retinolün cilde daha güvenli ve yavaş salınımını sağlayan serum, böylece retinolün ciltte daha iyi tolore edilmesine ve daha uzun süreli etki göstermesine neden oluyor. 


The Purest Solutions’ın en çok tercih edilen ürünlerinden Exfoliating Facial AHA & BHA Peeling; uygulandığı andan itibaren cildi ölü hücreler, yağ ve kirden arındırmak ve cildin yenilenmesine yardımcı olmak için geliştirilmiş. Pek çok cilt problemi ile savaşan AHA & BHA kırmızı peeling serum, özel formülü ile kısa süreli kullanımda bile kalıcı etki yaratıyor. 


NARS’ın en yeni ürünü Light Reflecting Eye Brightener donuk görünümü ortadan kaldırıp göz altında doğal bir ışıltı etkisi yaratıyor. Tüm zamanların favorisi NARS Radiant Creamy Concealer ile birlikte uygulandığında göz çevresindeki halkaları ve koyulukları etkili bir şekilde örtüyor. NARS’ın inovatif formüllü iki ürünü, kusursuz ve aydınlık bir göz çevresi için makyajların vazgeçilmezi oluyor.


Estée Lauder’ın en çok satan, ikonik Double Wear fondöten serisinin en yeni üyesi Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20, hafif ve likit formülü ile cildinizde ağırlık yapmadan pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Bu hafif, karıştırılması kolay, içeriğinde anti-oksidanlar ve SPF 20 koruma faktörü sağlayan fondöten; güneşten, kirlilikten ve mavi ışıktan koruma özelliği ile cildin doğal güzelliğini göstermesine izin vermek için yeterli kapatıcılık ile cildi iyileştiriyor. Tere ve neme dayanıklı olan ürün, gün boyu kalıcı. 


Nuxe’un sertifikalı Prodigieuse® Boost C Vitaminli Aydınlatıcı Serum’u ile cildinize aydınlık bir görünüm kazandırmak için sadece üç damla yeterli. Bu serum, %100 doğal kökenli zarif aromatik notalarla ve hafif bir kokuyla zenginleştirilmiş. Taze ve hafif formülü cilde nüfuz ediyor, stabilize edilmiş C vitamininin ve doğal kökenli Hyalüronik Asit'in güçlerini serbest bırakıyor. Cilt anında pürüzsüzleşiyor ve daha aydınlık bir görünüme kavuşuyor. Günden güne, dolgunluğunu yeniden kazanmış ve daha aydınlık görünen bir cilt için yaşlanmanın ilk belirtileri üzerinde etki ediyor.


Sinoz Kozmetik yepyeni ürünü Pure Cica Tiger Grass Ton Eşitleyici Kızarıklık Karşıtı Onarıcı Bakım Kremi ile anında kusursuzluğu vaat ediyor. İsmini, içeriğinde bulunan ve yüzyıllardır doğal bir iyileştirici olarak kullanılan efsanevi bitki Centella Asiatica, diğer adıyla Kaplan Otu bitkisinden alan Pure Cica Tiger Grass, cilt tonunu kusursuz şekilde eşitlerken ciltteki kızarıklığı gideriyor ve fondötene gerek kalmadan ultra onarıcı bakım sağlıyor. Kaplan otu bitkisinin iyileştirici etkisine sahip olan ve zengin içeriklerle formüle edilen krem, uygulandıkça yeşilden ten rengine dönüşerek cildin doğal tonuyla uyumlu bir görünüm sağlıyor ve ultra onarıcı etkisiyle cilt bariyerini güçlendirerek yenilenmiş bir görünüm sunuyor.


Flormar’ın yeni marka elçisi Zeynep Bastık’la imza attığı yeni kampanyasının ilk lansmanı olan Lightweight Lip Powder ruj serisi, ‘Mutluluğun keyfini sür’ sloganıyla boy gösteriyor. Lightweight Lip Powder ruj; şık ambalajı, uzun süre etkili renk performansı ve içeriğindeki özel yağlarla dudakları kurutmadan bakım yapma etkisiyle makyaj severlerin yeni gözdesi olmaya aday. Flormar Lightweight Lip Powder rujlar; kadifemsi mat bitişleri, ultra hafif pudramsı yapıları ve uzun süre etkili 18 yoğun renk seçeneğiyle dikkat çekiyor.


Her saç tipine ve ihtiyaca uygun çeşitlilik sunan Ashley Joy, boyalı saçlar için özel olarak geliştirdiği Ashley Joy Boya Koruyucu Serisi ile yeni sezona saçlarının rengini yenileyerek girenlere sesleniyor. Koyu renkli ve açık renkli saçlar olarak iki kategoride geliştirilen Ashley Joy Boya Koruyucu Serisi saç bakımı için ihtiyaç duyulan tüm ürünleri içeriyor; şampuan, saç kremi, koruyucu sprey… Ashley Joy Boya Koruyucu Serisi ürünleri ile saçlarınız, boyandıkları ilk günkü kadar canlı, inci kadar parlak ve bakımlı kalmaya devam ediyor.


Guerlain doğal, kusursuz ve ultra güzelleştirici özellikleri ilk likit pudra fondöteni Terracotta Le Teint’de buluşturuyor. Terracotta Le Teint; yenilikçi dokusu, performanstan ödün vermeden %95 oranında doğal kökenli bileşenler içeren ve bulaşmayan formülü sayesinde 24 saat kalıcılık sağlıyor. Pudranın hafifliği ile fondötenin mükemmelliğini birleştiren ilk likit fondöten; uzun süre kalıcı, bulaşmayan, güzel ve sağlıklı bir ışıltıyı vaat ediyor.


M.A.C’in Locked Kiss Ailesi’nin en yeni üyesi Locked Kiss Lipstick; 24 saate kadar kalıcı, suya ve bulaşmaya dayanıklı, mat bir seri. Yeni Locked Kiss Lipstick; titizlikle oluşturulmuş kremsi mat formülü ile rahatlık, renk, performans ve dayanıklılığa eşit vurgu yapılacak şekilde tasarlanmış. Dudaklara iyi gelen besleyici formülü ile neredeyse yokmuş gibi hafif ve rahat bir his için çarkıfelek meyvesi yağı ile zenginleştirilmiş. Bu lüks koleksiyon, iz bırakmayan pembe, mor, turuncu, açık nötr tonlar ve zamansız kırmızılar içeriyor. 


Zengin renk paletleri ve her ten rengine uygun seçenekler sunarak her kadının güzelliğini vurgulamak için tasarlanan Tom Ford Beauty’nin makyaj ürünleri ile göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tom Ford Beauty’nin pirinç ipek tozu ile formüle edilen Shade and Illuminate Allığı ile cildinizin doğal güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz. İpeksi pürüzsüzlükte ve yoğun pigmentli bu ürünün yarı mat iki tonu ile cildiniz gün boyu canlı ve parlak kalacak.


La Mer Skincolor Koleksiyonu ile kusursuz bir makyaj görünümü sağlarken cildinize bakım yapabilirsiniz. Koleksiyondan The Powder, Cildi yenileyici Mucize İksir™ ile oluşturulan pudra ışığı yansıtıyor, ciltle mükemmel bir şekilde birleşerek kusursuz bir bitiş sunuyor. Denizin iyileştirici gücünden elde edilen parçacıklar bu eşsiz formülün makyajı kusursuz göstermesine yardımcı oluyor.


Sephora Collection’ın güzellik rutininizi daha da özel kılacak, mat bir etki sunan ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? Geniş bir yelpazede sunulan bu ürünler, mat makyajın şıklığını ve kalıcılığını keşfetmenizi sağlıyor. Etkileyici mat görünümlerin ilk adımı cildinizi makyaja hazırlamaktan geçiyor. Sephora Collection Fruit & Plant + Hyaluronic Acid Mask ve sonrasında faydalaancağınız Global Eye Firming Serum ile Vitamin C+E Super Glow Serum, harika bir makyaj tabanı oluşturmanıza olanak tanıyor. Best Skin Ever Matte Powder Foundation cildinizdeki fazla sebumu emerek, cilt parlaklığını dengeliyor ve pürüzsüz bir cilt görünümü sunuyor. Best Skin Ever Concealer ise göz çevresinde kusuruz görünümler için birebir. Lip Stain Liner ve Soft Matte & Easy Liquid Lipstick ise geniş renk yelpazeleri ve uzun ömürlü formülleri istediğiniz matlık ve yumuşaklığı bir arada sunuyor. 


Blistex’in dudak nemlendirici ürünü Agave Rescue, dudaklarınızı tüm gün boyunca nemli tutmak için gerekli olan her şeyi sunuyor. Bu Agave içerikli nemlendirici dudak bakım kremi, dudaklarınızın günlük nem ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda derinlemesine bakım yapıyor ve dudaklarınıza doğal bir görünüm kazandırıyor. Dermatolog onaylı dudak bakım markası Blistex, Agave Rescue ürünü ile dudaklarınızı dört mevsim koruyor.


Momwell doğanın koruyucu ve iyileştirici gücünden ilham alınarak doğan, uluslararası Cosmos organik sertifikasyon kriterlerine uygun %100 doğal kaynaklardan yararlanılarak üretilmiş ve hamilelerin de güvenle kullanabileceği kozmetik ürünleri kullanıcılarla buluşturdu. Momwell ürünleri içeriğinde alüminyum, Sls, Sles, silikon, paraben ve petrol türevi kimyasal maddelerin hiçbirini barındırmıyor.


Kiko Milano, makyaj ürünleri kadar çok sevilen ve tercih edilen cilt bakım serisi Skin Trainer’ı güzellik ve bakım tutkunları ile buluşturdu. Kiko Milano Skin Trainer, yüksek performanslı cilt bakım serisi, cildi her yaşta formda tutabilmek için yaratıldı. Profesyonel sağlıklı yaşam tekniklerinden esinlenen ve gündelik cilt bakım rutinine en iyiyi taşımak için tasarlanan, güçlü nemlendirici ve antioksidan içeriklerle formüle edilen seri, etkin sonuçları için klinik olarak test edildi. Hyaluron Mask, Massage Roller, Face Serum & Skin Trainer Face Cream, CC Blur ve Eye ürünlerinden oluşan Skin Trainer serisinin her bir ürünü, kapsamlı bir rutin bakım içinde cildi nemlendirmek üzere tasarlanmış.


Önceki ve Sonraki
Haberler