GÜZELLİK - CİLT BAKIMI

Güneşin zararlı ışınlarıyla cilt tipinize göre savaşın

Havaların ısınıp güneşin kendisini iyice göstermeye başlamasıyla birlikte cildimize de daha çok dikkat etmenin vakti gelmiş demektir. Aslında yaz-kış kullanılması gereken güneş koruyucular, yaz yaklaştıkça hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmalı. Hatta güneş koruyucuları cilt tipimize ve vücudumuzun farklı bölgelerine göre seçmek de büyük önem taşıyor. Avene termal suyuyla zenginleştirilen formülüyle dikkat çeken Avene, farklı cilt tipleri ve vücudumuzun farklı bölgeleri için ürettiği güneş korumalarla hayatımızı kolaylaştırıyor. İşte cilt tipinize ve ihtiyacınıza göre seçebileceğiniz, güneş ışınları kadar mavi ışığın cilt üzerindeki zararlarını da gidermeye odaklanan Avene ürünleri…

profil
BT Ekip
29.03.2024
Güneşin zararlı ışınlarıyla cilt tipinize göre savaşın

3 saniye içinde emilen ultra hafif bir dokuya sahip olan Intense Protect SPF 50+, tüm cilt tiplerine uygun bir ürün. 8 saat boyunca nemlendirici etkisini koruyor, suya ve tere dayanıklı formülasyonuya dikkat çekiyor. Transparan bir dokuya sahip ve bebek, çocuk ve yetişkin kullanımına uygun. Ürün, mavi ışığın neden olduğu hücresel hasara karşı da koruma sağlıyor.

Avene Intense Protect SPF 50+


Ultra hafif yapısı ile dikkat çeken Fluid SPF 50+; normal, karma ve hassas cilt tipleri için uygun. Transparan bir dokuya sahip olan ürün, mat bir bitiş sunuyor. 3 saniye gibi kısa bir sürede hızla emiliyor ve renkli doku seçeneğiyle cilt tonunu eşitleyici bir etki sunuyor.

Avene Fluid SPF 50+


Ultra hafif, transparan bir dokuya sahip olan Cleanance SPF 50+; yağlı ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilmiş. Cilt kusurlarını azaltan etkisiyle öne çıkan ürün, matlaştırıcı etkisiyle de dikkat çekiyor. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmayan bir bitişe sahip ve renkli doku seçeneğiyle cilt tonunu eşitleyici bir etki sunuyor.

Avene Cleanance SPF 50+


Kuru ve hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği Cream SPF 50+, ipeksi bir yapıya sahip. Transparan dokusuyla dikkat çeken ürün, nemlendirici etkisini 8 saat boyunca koruyor. Renkli doku seçeneğiyle cilt tonunu eşitleyici bir etki sunuyor. 

Avene Cream SPF 50+


Hassas bölgelerde kullanıma uygun olan stick şeklindeki Stick for Sensitive Areas SPF 50+; burun, kulaklar, benler, malezma gibi yerlerde kolay kullanım rahatlığı sunuyor. Kullanımı ve taşıması son derece kolay olan ürün, yapışkan olmayan transparan bir yapıya sahip. Ürün, yüksek fotostabilitesiyle dikkat çekiyor.

Avene Stick for Sensitive Areas SPF 50+


Önceki ve Sonraki
Haberler