EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

5 yeni dizi önerisi

Dijital platformlarda fantastik, biyografi, komedi gibi farklı türlerde son dönemin en çok konuşulan dizilerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
22.05.2021
5 yeni dizi önerisi

Tarzı ile bir döneme yön veren moda tasarımcısı Roy Frowick'in hayatını konu alan dizi son dönemin en çok konuşulan yapımlarından... 1970'li ve 80'li yıllarda New York'ta moda dünyasının ünlü ismi olan Frowick'in hayatı bir noktadan sonra kontrolden çıkar... Başrolde Ewan McGregor var.

Yayın: Netflix


Yetim bir haritacı olan Alina Starkov, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek gücü açığa çıkardığında karanlık dünyayı karşısında bulur. Leigh Bardugo'nun Grishaverse romanlarından uyarlanan dizide Jessie Mei Li, Ben Barnes ve Archie Renaux başrollerde.

Tür: Fantastik, gençlik

Yayın: Netflix


17. yüzyıl İtalyası'nda genç bir kız, cadılardan oluşan bir ailenin üyesi olduğunu öğrenir. Erkek arkadaşının babası ise cadı olduğu için peşine düşer.

Tür: Fantastik, gençlik

Yayın: Netflix


Yepyeni komedi dizisi Ayak İşleri GAİN’de başladı. İlk 3 bölümü aynı anda yayınlanan dizide tecrübeli görev adamı Vedat ve felsefe okumuş, politik doğrucu Evren, yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışıyor. Bu sırada düştükleri absürt durumlar kıvrak bir komedi diliyle ve heyecanlı aksiyon sahneleriyle anlatılıyor.

YAYIN: GAİN


Türkiye'nin ilk anlık mesajlaşma dizisi Özelden Yürüyenler’in ikinci sezonu başladı. Üstelik şimdi kadınlar ve erkeklerin iki ayrı mesaj grubu birleşiyor; herkes sevgili oluyor. Yepyeni aşklar, pekişen dostluklar, eski sevgililerin hayaletleri, toksik ilişkiler ve daha fazlası, yeni sezonda yine mesajlar üzerinden izleyiciyle buluşuyor.

Yayın: GAİN

Bonus: Norveç'i evinize getiren 5 dizi


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog