YAŞAM - YEME - İÇME

Sonbahara özel 3 tatlı önerisi

Havalar soğudukça tatlıya olan isteğimiz artıyor. Sonbahara özel hazırlanan menüler arasından favori üç lezzeti bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
14.10.2019
Sonbahara özel 3 tatlı önerisi

Bodrum'un sevilen pastanesi Bloom&Bake artık Mall of Istanbul'da da hizmet veriyor. Magnolia Pudding’ten eklerlere, özel günler için yaptırabileceğiniz pastalardan, tuzlu atıştırmalıklara kadar farklı birçok tadı bir arada bulabileceğiniz Bloom&Bake'te günlük yapılan taze kruvasan, açma, poğaça gibi atıştırmalıklar da var. Pastanenin bu sonbahara özel lezzeti ise 'Karamelli Cheesecake'. Beyaz çikolata ve ev yapımı karamel ile fark yaratan bu tatlıyı denemelisiniz!


Dünyaca ünlü premium çikolata markalarından olan Godiva, sonbahar öncesinde ülkemizde yeni şubeler açtı ve menüsüne yeni lezzetler ekledi. Belçika çikolatasından ilham alan menüsüyle bu sezon Godiva Cheesecake, Speculoos Bisküvili Küre, Sütlü Çikolatalı Küre gibi özel pasta tarifleri sunan Godiva'dan önerimiz Ruby Çikolatalı Küre. Bu tarifte tüm dünyada büyük ses getiren ve pembe çikolata olarak da bilinen yeni nesil ruby çikolata ve çikolataya batırılmış çilekler fark yaratıyor.


Balkabağı zamanı geldi! Gloria Jean's'in dönemsel olarak ürettiği sıcak içeceği Pumpkin White Chocolate Mocha bu sonbahar da karşımızda... Mevsimin beklenen lezzetlerinden olan Pumpkin White Chocolate Mocha hem kahve hem de tatlı severlere hitap eden bir alternatif. Tarçın eklemeyi unutmayın!


Önceki ve Sonraki
Haberler