YAŞAM - HABER

Zafer, Louis Vuitton ile taşınıyor

Louis Vuitton sandığı içerisinde sergilenen 79. Formula 1 Grand Prix de MonacoTM kupası, Monaco Prensi II.Albert tarafından Sergio Pérez’e takdim edildi. Prensliğin bayrağındaki kırmızı rengin hakim olduğu bu özel yapım sandık; İngilizce ‘zafer’ anlamına gelen Victory’nin baş harfi V’yi izleyen kırmızı çizgiler ve pistin rotasını anımsatan beyaz bir şeritle çevreleniyor

Zafer, Louis Vuitton ile taşınıyor

Paris’in eteklerinde, Maison’un tarihi Asnières atölyesinde üretilen el yapımı santık, Louis Vuitton’un geleneksel zanaat bilgisini sergilerken, bu yıl 79’uncu yılını kutlayan Formula 1 Grand Prix de MonacoTM mirasından ilham alıyor. İkonik Monogram kanvas; Monako bayrağının kırmızı tonuyla süsleniyor. İngilizce ‘zafer’ anlamına gelen Victory’nin baş harfi V’yi izleyen kırmızı çizgiler ise güç ve hassasiyetin el ele gittiği pistin benzersiz kentsel rotasını anımsatan beyaz bir şeritle çevreleniyor. Prensliğin renklerindeki bu özel yapım sandık, 3.337 km’lik pistin 19 dönüşünü betimleyen kupayı taşıyor.

Formula 1 Grand Prix de MonacoTM; Fangio, Hill, Moss, Stewart, Senna, Prost, Schumacher gibi büyük şampiyonlar ile Alonso, Vettel, Rosberg, Ricciardo, Hamilton ve Verstappen’in de dahil olduğu yakın zaman şampiyonlarını kutluyor.

Formula 1 Grand Prix de MonacoTM resmi kupa taşıma sandığı, FIFA Dünya Kupası, NBA Larry O’Brien Kupası, League of Legends Kupası, Fransa 2023 Rugby Dünya Kupası, Davis Kupası ve Roland Garros’un da dahil olduğu dünyanın en ikonik kupaları için Louis Vuitton’un özel yapım taşıma çantaları yaratma konusundaki uzun geçmişi, Maison’un bir başka dönüm noktasına işaret ediyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler