YAŞAM - HABER

‘William ile Kate sahtekar, Charles ise cahil’

‘The Princes and the Press’ belgeselini hazırlayıp sunan gazeteci Amol Rajan’ın geçmişte kaleme aldığı yazılarında Prens William ile Kate Middleton’ın kamusal görevlerini ‘sahtekarlık’ olarak nitelendirdiği, Prens Charles için ‘cahil’, Prens Philip içinse ‘ırkçı soytarı’ ifadelerini kullandığı ortaya çıktı

‘William ile Kate sahtekar, Charles ise cahil’

BBC’de ekrana gelen iki bölümlük ‘The Princes and the Press’ belgeselini hazırlayıp sunan Amol Rajan’ın Kraliyet Ailesi’yle ilgili geçmişte yaptığı yorumlar ortaya çıktı.

Buckingham Sarayı, Clarence House ve Kensington Sarayı'ndan benzeri görülmemiş bir kınama ve önyargı suçlamalarına yol açan belgeselde Kraliyet Ailesi’yle ilgili birtakım suçlamalarda bulunan Rajan’ın, 2012 yılında Independent gazetesinde yazarken Prens William-Kate Middleton, Prens Philip ve Prens Charles ile ilgili zehir zemberek yazılar kaleme aldığı ortaya çıktı. bulundu. Cambridge Dükü ve Düşesi olan Prens William ile Kate Middleton’ın kamusal rollerini ‘tam bir sahtekarlık’ olarak yorumlayan Amol Rajan’ın, Prens Philip’i 'ırkçı bir soytarı', Prens Charles’ı ise 'bilimsel olarak cahil' olarak nitelendirdiği ortaya çıktı.

Ortaya çıkan bu bilgilerin, Rajan'ın belgeseli ele alması konusunda BBC üzerinde yeni bir baskı oluşturacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, Rajan'ı; en yakın arkadaşlarından biri olan Misha Nonoo da dahil olmak üzere Meghan'ın bir dizi arkadaşıyla bir kokteylde gösteren fotoğraflar da ortaya çıktı.

BBC ise, Rajan'ın yazıları hakkında, gazetecilerin şirkete katıldıklarında geçmiş görüşlerini kapının arkasında bıraktıklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog