YAŞAM - HABER

Kylie Jenner, kozmetik markasının 6. yılını kutladı

2015 yılında çıkardığı dudak kiti ile kozmetik dünyasına adım atan Kylie Jenner, önceki gün markasının altıncı yıl dönümünü, markasının Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla kutladı

Kylie Jenner, kozmetik markasının 6. yılını kutladı

Sevgilisi Travis Scott’ın Astroworld Festivali'nde 10 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan ölümcül konserinin ardından sosyal medyada fazla aktif olmamayı tercih eden Kylie Jenner, kozmetik markasının yıl dönümünü Instagram’da kutladı.

Jenner, makyaj markası Kylie Cosmetics'in altıncı yıl dönümünü kutlamak için paylaştığı karede; Kylie Lip Kits (Kylie Dudak Kiti) ile çevrili, üzerinde 6 yazan bir pasta yer alıyor.

Kylie Jenner’ın 2015 yılında piyasaya sürdüğü Kylie Lip Kits, hayranları tarafından o kadar büyük bir merakla bekleniyordu ki; ürünler, markanın web sitesinde yayınlandıktan sonraki birkaç dakika içinde tükendi.

Dudak kitlerinin başarısının ardından güzel yıldız; allık, bronzlaştırıcı, göz farı paletleri gibi ürünler de üreterek koleksiyonunu genişletmeyi başardı. 2019'da Kylie Skin'i piyasaya sürerek imparatorluğunu genişleten Kylie Jenner, şirketinin %51'ini küresel güzellik şirketi Coty'ye 600 milyon dolar karşılığında sattı. Insider'a göre Kylie Cosmetics, bu yıl itibariyle yaklaşık 1.2 milyar dolar değerine ulaştı.

Önceki ve Sonraki
Haberler