YAŞAM - HABER

Vogue’un kapağını süsleyen Dua Lipa: 'Gücüme yeniden kavuşuyorum'

Dünya turu devam eden güzel şarkıcı Dua Lipa, Vogue dergisine kapak oldu. Dergi için podcast sunucusu Jen Weng ile röportaj yapan Lipa, “Şarkılarımda ses ve temalar açısından olgunlaştım. Sanki gücüme yeniden kavuşuyorum ve bir şeyler hakkında konuşmaktan korkmuyorum” diyor

Vogue’un kapağını süsleyen Dua Lipa: 'Gücüme yeniden kavuşuyorum'

Dünyaca ünlü pop yıldızı Dua Lipa, moda dünyasında da hızlı yükselişine devam ediyor. Birçok moda dergisinin radarında olan başarılı şarkıcı, Vogue dergisinin Haziran/Temmuz sayısına kapak oldu.

Çıktığı dünya turuyla milyonlarla buluşan ve şarkıları listelerin zirvesinde yer alan ünlü şarkıcı ayrıca, dergi için podcast sunucusu Jen Wang ile bir video röportaj yaptı. Röportajda İngiliz-Arnavut köklerini, müziğini ve hayattaki minnettarlığını anlatan Lipa, “Gerçek hayatta insanların albüme tepkilerini göremiyorum. Ama turnede olmak ve kalabalığı görmek, ‘Oh, gerçekten büyük bir albüm yapmışım’ dememi sağladı” diyor. 26 yaşındaki güzel şarkıcı, pandeminin zirvesinde çıkardığı albümünü nihayet turneye çıkarak tanıtması hakkında ise şunları söylüyor: “İki yıl boyunca resmen donduk. Bu şarkıları gerçekten hayal ettiğim şekilde yapamadım. Ama şimdi bu albümle bir turneye çıkabildiğim için şarkılar bana yeni geliyor. Tabii aynı zamanda biraz ilerlediğimi hissettiğim yollar da var. Özellikle şimdi yeniden yazmaya ve yeni müzikler üzerinde çalışmaya başladığımdan beri… Genel olarak; ister ses açısından, isterse temalar açısından olsun, olgunlaştım. Sanki gücüme yeniden kavuşuyorum ve bir şeyler hakkında konuşmaktan korkmuyorum. Bu ne istediğini anlamakla ilgili...”

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog