YAŞAM - HABER

Vogue, Mayıs sayısında Karl Lagerfeld'i onurlandırıyor

Vogue, Karl Lagerfeld’e adanan 2023 Met Gala öncesinde dünyaca ünlü tasarımcıyı onurlandıran Mayıs kapağını yayınladı. Kapak için, Lagerfeld'in en sevdiği 10 model Annie Leibovitz’in objektifine poz verdi. Naomi Campbell da, yakın arkadaşı olan ünlü tasarımcının kedisi Choupette ile objektif karşısına geçti

Vogue, Mayıs sayısında Karl Lagerfeld'i onurlandırıyor

Vogue, bu yılki teması ‘Karl Lagerfeld: A Line of Beauty’ olan 2023 Met Gala öncesinde, Karl Lagerfeld'i ve onun uzun kariyerini onurlandıran özel bir kapak yayınladı. Annie Leibovitz tarafından fotoğraflanan kapakta Lagerfeld'in en sevdiği 10 model, Paris'teki Grand Palais'de poz verdi. Bu 10 model arasında; Anok Yai, Shalom Harlow, Kendall Jenner, Liu Wen, Adut Akech, Natalia Vodianova, Naomi Campbell, Amber Valletta, Gigi Hadid ve Devon Aoki yer alıyor.

Ayrıca, Lagerfeld'in tüm bir yaratıcı nesil tarafından ne kadar sevildiğini gösteren 10 önde gelen tasarımcı, dergi çekimi için, Lagerfeld'in vizyoner çalışmalarını yeni tasarımlarla yeniden yorumladı. Modeller de Annie Leibovitz’in objektifine bu tasarımlarla poz verdi. Çekimlerde en dikkat çekici poz ise, Karl Lagerfeld ile yakın arkadaş olan ünlü süper model Naomi Campbell’dan geldi. Campbell kucağında, merhum modacının çok sevdiği kedisi Choupette ile objektif karşısına geçti.

Dergi, 25 Nisan’da raflardaki yerini alacak.

Önceki ve Sonraki
Haberler