YAŞAM - HABER

Swarovski ve Annabel’s’den yılbaşına özel iş birliği

Swarovski, Londra’nın en gözde kulüplerinden Annabel’s’in ön cephesini, yılbaşı dönemine özel olarak yeniden tasarladı. Annabel’s, kurabiye evleri andıran ve Swarovski kristalleriyle pırıl pırıl parlayan ön cephesiyle görenleri büyülüyor

Swarovski ve Annabel’s’den yılbaşına özel iş birliği

Mayfair Londra’da bulunan ve özel üyelerin girebildiği özel bir kulüp olan Annabel’s ile Swarovski, yılbaşı sezonunu kutlamak için görkemli bir iş birliğine imza attı.

Annabel’s için, Mayfair’deki Berkeley Meydanı'nı canlandıracak büyülü bir cephe oluşturan Swarovski, yoldan geçen herkesi büyüleyecek ve eğlendirecek bir çalışmaya imza attı.

Swarovski Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert tarafından tasarlanan binanın ön cephesinde, şekerimsi Swarovski kristal süslemelerine bir yılbaşı sezonu klasiği zencefilli kurabiye evlerin neşeli yorumu eşlik ediyor.

Bu görkemli tasarımın detaylarına gelince… Binanın ana cephesindeki milyonlarca şekerleme elle şekillendirilip kristal tozlu şekerli krema ile kaplanarak renkli Swarovski kristalleriyle canlandırılmış. Baston şekerlerle çerçevelenmiş ve büyük boy şekerlerle süslenmiş Swarovski kuğuları, binanın pencerelerinden parlıyor. Annabel's’in girişini çerçeveleyen sütunlar, zümrüt ve berrak kristallerle sarılmış. Konukları ise, kapının yanında duran büyük boy bir Noel Baba Swarovski heykelciği karşılıyor. Kulübe girerken, Swarovski yılbaşı süsleriyle süslenmiş 3 metrelik bir Noel ağacı konukları selamlıyor.

Kulüp görevlilerinin kıyafetlerinde de, bu döneme özel olarak, tüm detaylara özen gösterilmiş; her biri gösterişli kristal işçiliğe sahip. Bu özel iş birliği için Annabel’s’in kapı görevlilerinin kostümleri de ünlü İngiliz modacı Richard Quinn tarafından özel olarak tasarlanmış. Quinn, bu işbirliğiyle ilgili şunları söylüyor: “Annabel's’in ünlü kapı görevlilerinin özel kostümleri üzerinde uzun süredir birlikte çalıştığımız Swarovski ile ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Dünya yeniden normale dönerken, böylesine keyifli ve eğlenceli bir projede yer almak büyük bir keyif. Biz de, Annabel’s'in kristalize cephe temasını tamamlayan büyülü dünyasına giren misafirlere sıcak bir karşılama sağlayan süslü pelerinler, şapkalar ve ayakkabılar tasarladık.”

Önceki ve Sonraki
Haberler