YAŞAM - HABER

‘Sex and the City’ yıldızları: Saldırıya uğrayan kadınların yanındayız

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis; ‘Sex ant the City’de ‘Mr. Big’i canlandıran Chris Noth hakkındaki cinsel saldırı iddialarıyla ilgili ortak bir basın açıklaması yapıp “Saldırıya uğrayan kadınların yanındayız” dedi

‘Sex and the City’ yıldızları: Saldırıya uğrayan kadınların yanındayız

‘Sex and the City’ ve ‘And Just Like That’ yıldızları Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis; rol arkadaşları Chris Noth'a yönelik cinsel saldırı iddiaları hakkında ortak bir basın açıklaması yaptı.

Konuyla ilgili düşünceleri uzun süredir merak edilen üç oyuncu, yaptıkları basın açıklaması şöyle: "Chris Noth aleyhindeki iddialardan dolayı çok üzgünüz. Acı deneyimlerini paylaşan kadınları destekliyoruz. Bunu yapmanın çok zor bir şey olduğunu biliyoruz ve bunun için onları takdir ediyoruz.”

‘Sex and the City’ ve ‘And Just Like That’ dizilerinde ‘Mr. Big’ karakterini canlandıran 67 yaşındaki Chris Noth, geçtiğimiz hafta iki kadın tarafından kendilerine cinsel saldırıda bulunmakla suçlanmıştı. İlk saldırının 2004 yılında gerçekleştiği iddia edilirken, ikinci saldırının ise 2015 yılında, Noth'un iki çocuğunun annesi olan eşi Tara Wilson ile evlenmesinden üç yıl sonra meydana geldiği bildirildi.

Hakkındaki cinsel saldırı iddialarının ardından Noth’un, ‘The Equalizer’ adlı dizideki rolüne son verildi.

Önceki ve Sonraki
Haberler