YAŞAM - HABER

Rihanna, hamileliği ile ilgili her şeyi Vogue'a anlattı

Sevgilisi ASAP Rocky ile ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Rihanna, Vogue dergisinin Mayıs sayısına kapak oldu. Ünlü sanatçı, dergiye verdiği röportajda hamileliğinin planlı olup olmadığını, nasıl geçtiğini, hamilelik tarzını, sevgilisiyle ilişkisini ve yeni albüm projesini anlattı

Rihanna, hamileliği ile ilgili her şeyi Vogue'a anlattı

Doğumuna sayılı günler kalan Rihanna, Vogue dergisinin Mayıs sayısı için efsanevi fotoğrafçı Annie Leibovitz'in objektifine poz verdi. Kırmızı dantelli tulumuyla derginin kapağını süsleyen dünyaca ünlü yıldız, artık iyice büyüyen karnını ilk kez profesyonel bir çekimle göstermiş oldu.

Ocak ayında sevgilisi ASAP Rocky ile ilk çocuklarını beklediklerini duyuran Rihanna, o zamandan beri giydiği kıyafetlerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Vogue dergisinin Mayıs sayısı için verdiği röportajda hamilelik stilini de anlatan dünyaca ünlü şarkıcı, ayrıca sevgilisi rapçi ASAP Rocky ile olan ilişkisini ve uzun zamandır beklenen yeni albümünü de anlattı. İşte Rihanna röportajından satır başları…

“Hamile olduğumu öğrendiğimde kendi kendime düşündüm ve hamile koleksiyonlarından giyinmem mümkün değil dedim. Üzgünüm, giyinmek çok eğlenceli. Bedenim değiştiği için o eğlencenin kaybolmasına izin vermeyeceğim… Stilistimin uykusunun kaçtığını biliyorum çünkü beden ölçülerim kelimenin tam anlamıyla saatten saate değişebiliyor. Hatta eminim bundan sonra zam isteyecektir!”

“Hamile kadınlar için ‘iyi’ olarak kabul edilen şeyleri yeniden tanımlayabildiğimizi umuyorum. Vücudum şu anda inanılmaz şeyler yapıyor ve bundan utanmayacağım. Bu süreç kutlama hissi vermeli. Neden hamileliğini saklayasın ki?”


“İnsanlar benimle arkadaşlık alanından kolay kolay çıkamıyorlar. Onu ne kadar tanıdığımı ve onun beni ne kadar tanıdığını anlamam kesinlikle biraz zaman aldı, çünkü birbirimizin başını ne kadar belaya sokabileceğimizi de biliyoruz.”

[Sahnedeki ilk performanslarından birini düşünerek] “Sahnede popomu sıktı. Bu, provanın bir parçası değildi! Ben de, ‘Ne yapıyorsun!?’ dedim. Menajerim de, ‘Aman Tanrım, bu adamdan hoşlanıyor olmalı. Yoksa böyle bir şey olmasına asla izin vermezdi’ demiş kendi kendine.”


“Pandemi döneminde benim ailem oldu. Yemeğimizi Walmart'tan aldığım küçük bir ızgarada pişirdim. Bende hala duruyor ızgara. Basit şeyleri severim ama aynı zamanda büyük maceraları da severim. Benim şöhretim, senin şöhretin gibi bir saçmalık yok aramızda; sadece kendimizi yaşıyoruz. Sadece onun yanında hayatta her şeyin üstesinden gelebileceğimi hissediyorum.”


“Planlı demezdim. Kesinlikle bu konuda bir plan yapılamıyor. Ne zaman yumurtladığımı veya bu türden herhangi bir şeyi bilmiyorum. Sadece eğlendik. Ve sonra sadece testte oradaydı. Hiç vakit kaybetmedim, onu çağırdım ve gösterdim. Sonra ertesi sabah doktorun ofisindeydim ve yolculuğumuz başladı."


"Kendimi sabah bulantıları ve ruh hali değişimleri gibi çılgın şeylere hazırlıyordum çünkü her zamanki başa çıkma mekanizmama sahip olamayacağımı biliyordum. Ama başarabildiğime çok şaşırdım."


“Denge benim en büyük zorluklarımdan biri, her zaman da öyle oldu. Ve şimdi oyuna başka bir insan dahil oluyor, her şeyin anlamı tekrar değiştiriyor. Yine de, kendi kendilerini yönetemeyecek işlerim var. Annem, üçümüzle de çok yakından ilgilendi. Bu yüzden kesinlikle dengeleyebilirim. Nasıl olacak? Emin değilim."


“Bir sonraki projeme, daha önce ortaya koymak istediğimden tamamen farklı bakıyorum. Bence bu yol bana daha çok yakışıyor, çok daha iyi. Otantik ve benim için eğlenceli olacak. Ama bu konuda üzerimde büyük bir baskı var.”


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog