MODA - ÜNLÜLER

Emily Ratajkowski, Superga®’nın marka elçisi oldu, koleksiyon hazırlığına bizzat katıldı

Oyuncu ve model Emily Ratajkowski ile ünlü spor ayakkabı markası Superga® iş birliği yaparak birlikte bir koleksiyon hazırladı. Ratajkowski, tasarım aşamasında bizzat bulunduğu İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundaki, 100 yılı aşkın bir tarihe sahip olan 2750 modeline kendi dokunuşlarını da ekledi

Emily Ratajkowski, Superga®’nın marka elçisi oldu, koleksiyon hazırlığına bizzat katıldı

İngiliz-Amerikalı oyuncu ve model Emily Ratajkowski ile İtalyan spor ayakkabı markası Superga®, İlkbahar/Yaz 2022 için zamansız zarafet sunan bir iş birliğine imza attı. Superga®’nın yeni marka elçisi Emily Ratajkowski, yeni sezon koleksiyonun hazırlanışında bizzat yer aldı. Kapsül koleksiyon; markanın İtalyan mirasını ve otantik ruhunu zamansız, zahmetsiz ve rahat tasarımlarla buluşturuyor.

Emily Ratajkowski, uzun süredir Superga®’nın hayranı olduğunu, sık sık çekimlerde, New York’ta gezerken ya da dünyanın dört bir yanına seyahat ederken Superga® ayakkabılar giydiğini söyledi. Bu nedenle Ratajkowski; kadınlar, erkekler ve çocuklar için modeller barındıran koleksiyonda ikonik stillerden ikisine kendi dokunuşunu yansıtmış. Tasarım sürecinde güzel oyuncu, kendi dokunuşunu katmak için; 100 yılı aşkın bir süre önce markanın sahibi tarafından tasarlanan ve 1950’lerde Alpina tarafından trekking ayakkabısı olarak yenilenen ilk İtalyan tenis ayakkabısı olan Superga® 2750’yi seçti.

Klasik bir ayakkabı olan 2750’nin stilinde, bağcıkların rengi ve yapısıyla oynamak gibi ufak dokunuşlarla değişiklikler yapan Emily Ratajkowski, “Bu yıl birlikte çalışmak isteyeceğim başka bir marka yoktu. Superga® zaten hayatımın her döneminde kullandığım bir marka. Bu nedenle bu kampanyanın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım. Özellikle de ilk kez kendi ayakkabımı tasarlamak çok güzeldi. Her şeyle uyumlu olan bu ayakkabılar, tarzı ne olursa olsun günlük kıyafetlerime zamansız bir görünüm ve rahatlık ekliyor” diyor.

100 yılı aşkın süredir satılmakta olan ve kendisinin de sık sık giydiği modelin eskiden günümüze taşınan mirasını korumak istediğini söyleyen ünlü oyuncu, bu iş birliğini hatırlatması için kendi dokunuşları olan ayakkabıya özel bir etiket eklendiğini de belirtti.

Bu özel iş birliğinin kampanya fotoğrafları ise, Ocak ayında Los Angeles'ta düz bir arka planın önünde çekildi.Yüksek enerjisiyle tanınan fotoğrafçı Zoey Grossman tarafından Milk Studios'ta gerçekleştirilen çekimlerde Emily Ratajkowski; stilist Emma Morrison tarafından seçilen ve taze bir anne olarak içinde rahat hareket edebileceği kıyafetler giydi.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog