YAŞAM - HABER

Prens William’ın Kate Middleton’a Noel hediyesi zarif bir bileklik

Prens William ve eşi Kate Middleton’ın, bu yıl Noel’de çocukları için birbirinden güzel hediyeler aldığı öğrenildi. Prensin eşine hediyesinin ise zarif bir bileklik olduğu kaydedildi

Prens William’ın Kate Middleton’a Noel hediyesi zarif bir bileklik

Bu yıl Noel’i Kraliçe Elizabeth ile geçiremeyen Prens William-Kate Middleton çifti, kendileri için çok özel olan bu günü çocukları için unutulmaz bir anıya dönüştürmek için elinden geleni yapmış. US. Weekly’nin haberine göre bu Noel, aile için; 8 yaşındaki Prens George, 6 yaşındaki Prenses Charlotte ve 3 yaşındaki Prens Louis’in Noel Baba’nın Norfolk’taki evlerini ziyaret edip etmediğini kontrol etmek için sabah 5’te uyanmalarıyla başlamış.

Çocuklarına çok fazla ve pahalı hediyeler almayı tercih etmeyen Kate ve William’ın Noel’de bu kurallarını esnettikleri de öğrenildi. Kaynakların aktardığına göre çift, Noel hediyesi olarak George’a çadır, telsiz ve el feneri içeren bir kamp seti, Louis’e bir tırmanma kulesi, Charlotte’a ise çocuk video kamerası hediye etti.

39 yaşındaki Cambridge Dükü Prens William’ın, eşi Kate Middleton’a ise zarif bir bileklik hediye ettiği öğrenildi.

Kate Middleton’ın ise Noel yemeği için geleneksel bir Noel rostosu pişirdiği, çocuklarıyla birlikte zencefilli ev, çikolatalı kütük ve elmalı turta yaptığı kaydedildi.

Prens William, Kate Middleton ve çocuklarının; Kraliçe’nin ve Prens Charles’ın da aralarında olduğu diğer aile üyelerinin Noel’lerini ise görüntülü konuşma ile kutladığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog