Pirelli’nin merakla beklenen takvimi görücüye çıktı

Her yıl merakla beklenen Pirelli Takvimi’nin 48’inci edisyonu tanıtıldı. Bryan Adams imzalı ve ‘On the Road’ temalı Pirelli 2022 Takvimi’nde ünlü sanatçıların turnelerdeki ve yollardaki hallerinden kareler yer alıyor. Adams’ın takvim için bestelediği şarkı ise yeni albümünde de yer alacak

Pirelli’nin merakla beklenen takvimi görücüye çıktı

Yıllardır yeni yıl yaklaşırken merakla beklenen ama geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle hazırlanamayan Pirelli takvimi, bu yıl yeniden karşımızda! ‘On the Road’ temalı Pirelli 2022 takvimi, ünlü Kanadalı sanatçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyor. Bu özel proje için objektifin arkasına geçen Adams’ın yine takvim için bestelediği şarkı, yeni albümünde de yer alacak.

2022 Pirelli Takvimi, 1960’lardan günümüze uluslararası müzik yıldızlarının bir kutlaması ve pandemi sebebiyle bir geri dönüş niteliği taşıyor. Bu geri dönüş, logosu The Cal™ ile aynı zamanda tanıtılan Pirelli’nin 150. yıl dönümü kutlamalarına da denk gelmesiyle önemini artırıyor.

20 yıldan uzun süredir müzik dünyasında olan Bryan Adams, bir yandan da ünlü bir fotoğrafçı olarak tanınıyor. Adams, Pirelli Takvimi için çektiği fotoğraflarla ise sanatçıların yollardaki ve turnelerdeki hayatlarından kareler yansıtıyor.

Özel bir videoyla tanıtımı yapılan takvimin 48’inci edisyonunda bir ilk yaşanmış ve ilk kez deklanşöre basan fotoğrafçı da takvimde yer almış. Takvimde farklı yaşlardan, müzik türleri ve kültürlerden dünyaca ünlü 10 sanatçı Bryan Adams’a eşlik ediyor: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent ve Kali Uchis.

Çekimler bu yaz sadece üç gün içinde Palace Theatre, Hollywood’daki Chateau Marmont Hotel, Los Angeles’taki iki lokasyonda ve Capri’deki Scalinatella Hotel’de gerçekleştirildi.

Bryan Adams’ın sanatçıları kendilerine has özellikleriyle 12 aya yansıttığı takvim, 160’tan fazla sayfadan oluşuyor ve portreler dahil 70’i aşkın fotoğraf içeriyor.

Bryan Adams fotoğraflarının hikayesini şöyle anlatıyor: “Yolda yaşanan her şeyi birkaç güne sığdırıp özetlemek çok zor olacaktı. O nedenle ben de bazı yönlerini yansıtmaya çalıştım… Örneğin, müzisyenler çoğu zaman binanın önünü görmezler, arkasını görürler. Sahneye açılan kapıyı, kulisi, bir binanın bodrum katını görürler… Sahneden aracın kapısına gidersiniz, oradan otel kapısına, tren veya otobüs kapısına… Yani pek çok kapı var ama konu her zaman seyahat etmekle ilgili…”

İşte Bryan Adams imzası taşıyan Pirelli 2022 Takvimi’nde yer alan karelerden bazıları…











Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog