YAŞAM - HABER

Pantone’den Brady’ye özel renk: Brady Blue

Global renk otoritesi Pantone, Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady’nin kendi adıyla kurduğu markası Brady için özel bir renk geliştirdi: Brady Blue. Renk; markanın da mottosu olan korkusuzluk, esneklik ve en yüksek performansa ulaşma temalarını ifade ediyor

Pantone’den Brady’ye özel renk: Brady Blue

Gisele Bündchen’in eşi olan, Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady’nin kendi adını verdiği giyim markası Brady, dünyaca ünlü renk uzmanları Pantone ile ortaklaşa geliştirilen özel Brady Blue rengini piyasaya tanıttı. Brady; rengin korkusuzluk, esneklik ve en yüksek performansa ulaşma temalarını ifade ettiğini açıkladı.

Brady’nin kreatif direktörü Dao-Yi Chow yaptığı açıklamada, “Sektörün en iyileriyle çalışmak Brady’nin kuruluş anlayışının bir parçasıdır. Bu nedenle Brady Blue’yu hayata geçirmek için Pantone Color Institute ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Pantone Renk Enstitüsü Başkan Yardımcısı Laurie Pressman ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni görsel kimlik rengi Brady Blue’yu yaratma sürecinde Tom Brady ile iş birliği yapmak bir onurdu. Tom Brady; bu yeni çarpıcı mavi tonun, Brady markasını sembolize etmesini sağlamak için sergilediği ısrar ve titizlik inanılmazdı.”

Brady markası, Tom Brady ve girişimci Jens Grede tarafından kuruldu. Markanın ilk koleksiyonunda, bradybrand.com’daki TRAIN + LIVE sisteminden bir dizi ürün yer alıyor. Brady, 12 Ocak 2022'den itibaren yalnızca bradybrand.com’da ve 19 Ocak 2022'den itibaren belirli Nordstrom mağazalarında ve Nordstrom.com’da satışa sunulacak.

Önceki ve Sonraki
Haberler