YAŞAM - HABER

Romeo Beckham, Puma ile 1.2 milyon Sterlin’lik anlaşma imzaladı

Babası David Beckham gibi futbolculuğu seçen Romeo Beckham, ünlü markaların markajına girmeyi başardı. Genç Beckham, 1.2 milyon Sterlin karşılığında Puma’nın yüzü olmayı kabul etti

Romeo Beckham, Puma ile 1.2 milyon Sterlin’lik anlaşma imzaladı

David Beckham ve Victoria Beckham’ın 19 yaşındaki oğulları Romeo Beckham, babasının izinden gidip futbolculuğu seçmişti. Amerika’da Fort Lauderdale FC kulübünde top koşturan genç Beckham, babası gibi dünya markalarının ilgisini çekmeyi başardı. Genç futbolcu, geçtiğimiz günlerde attığı imza ile Puma’nın yüzü oldu. Romeo Beckham’ın bunun için Puma’dan 1.2 milyon Sterlin aldığı öğrenildi. Genç Beckham için, “Beckham Ailesi’nin en zengini ve babası gibi süper yıldız olma yolunda hızla ilerliyor” yorumları yapılıyor.

Çok çalışkan olduğu söylenen Romeo Beckham’ın, Inter Miami kulübünün yedek takımı Fort Lauderdale CF’en başarısı için sahada büyük mücadele ettiği gibi reklamcıların da ilgisini çekmeyi başardığı belirtiliyor.

David Beckham’ın 20 yılı aşkın bir süredir Adidas ile çalıştığı gibi, Romeo Beckham’ın da Puma için aynısını yapması bekleniyor. Bu işbirliği için “Romeo, genç ve Puma’nın hedef kitlesi için mükemmel bir isim, bu yüzden Puma’nın ödediği her kuruşa değdi” yorumları yapılıyor. Profesyonel bir futbolcu olarak kariyerinde ilk kez bir iş birliğine atan genç Beckham için bunun arkasının geleceği de söyleniyor.

Puma, ise ikinci sezon Fort Lauderdale CF ile sahaya çıktığında Romeo Beckham’ın FUTURE Z 1.2 ayakkabıları giyeceğini açıkladı. Romeo Beckham da aynı ayakkabılar için şu yorumu yaptı:  “FUTURE Z botları oyunuma mükemmel şekilde uyuyor. Hızımı ve çevikliğimi kullanabilmem için hafifler, ancak aynı zamanda harika bir şekilde top tutuyorlar. Böylece dripling yapıp etkili bir şekilde pas verebiliyorum.”

Önceki ve Sonraki
Haberler