YAŞAM - HABER

Nuxe Organic'ten tohum topu atışlarıyla ağaçlandırma

NUXE Organic serisi gücünü aldığı doğaya olan minnettarlığını tohumların toprağa kavuşmasına destek olarak gösteriyor. Bu proje için NUXE, sosyal girişim ecording ile güçlerini birleştirerek drone'lar ile tohum topu atışı gerçekleştiriyor.

profil
BT Ekip
10.09.2020
Nuxe Organic'ten tohum topu atışlarıyla ağaçlandırma

NUXE Organic serisinde yeşil teknolojilerden elde ettiği aktif içeriklere ve çevreye duyarlı bir yaşam döngüsüne sahip ürünlere yer veren NUXE doğayı korumak ve çevreye olan etkilerini minimuma indirmek için büyük adımlar atıyor. Marka ekotasarımlı formüller ve ambalajlar, biyoçözünür formüller ve yine geri dönüştürülebilir ambalajlarla 360 derece sorumluluk sahibi bir cilt bakım serisi sunuluyor. Bütün bu seriyi desteklemek için ise ecording’in ecoDrone adını verdiği insansız hava araçları ile havadan tohum topu atışı yaparak ana kaynağı olan doğayı koruma sözünü yerine getiriyor.


Ağaçlandırma çalışmalarına yeni bir bakış açısı getiren ecording, ecoDrone’larla erişimi zor alanlarda kalkış sağlayarak sadece 10 dakikada 2500 tohum atışı gerçekleştiriyor. ecording’in geliştirdiği “Ağacım Nerede” uygulamasıyla atışı gerçekleşen tohumlarınızın doğa ile nasıl buluştuğunu görebiliyor ve fidanınızın durumunu takip edebiliyorsunuz. 

Seçili eczanelerdeki NUXE Organic ürünlerinin yanında bulabileceğiniz QR kodunu telefon ya da tabletinizle okuttuktan sonra açılan panel üzerinden seçtiğiniz ağacın tohumu için “Tohum Topunu Gönder” butonuna basarak atış emri verebiliyorsunuz. Daha sonra “Ağacım Nerede” paneli üzerinden tohumunuzun filizlenmesini ve güncel durumunu takip edebiliyorsunuz.

NUXE insan gücüyle ağaç dikiminin zor olduğu elverişsiz alanları doğaya yeniden kazandırmanın heyecanını yaşayarak ve sizinle bu deneyimi paylaşıyor. Çevreye duyarlı bir yaşam döngüsüne sahip ürünlerle hem cildinizi hem de doğayı korumaya devam edebilirsiniz.


Önceki ve Sonraki
Haberler