YAŞAM - HABER

Megan Fox, elbise giymeyi seven 9 yaşındaki oğlunun acı çekmesinden korktuğunu söyledi

Glamour UK’in Nisan sayısının kapağını süsleyen oyuncu Megan Fox, dergiye verdiği röportajda elbise giymeyi seven 9 yaşındaki oğlu Noah için endişelendiğini söyledi: “Kendisinin tuhaf, farklı ya da garip hissetmesini istemiyorum. Çevreden gelecek baskılardan dolayı acı çekmesinden korkuyorum

Megan Fox, elbise giymeyi seven 9 yaşındaki oğlunun acı çekmesinden korktuğunu söyledi

Son dönemin gözde isimlerinden Megan Fox, Glamour UK dergisinin Nisan sayısına kapak oldu. Dergi için birbirinden çarpıcı pozlarla objektif karşısına geçen 35 yaşındaki Fox, verdiği röportajda da çarpıcı açıklamalar yaptı. 2010 ve 2021 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Brian Austin Green’den 9 yaşında Noah, 8 yaşında Bodhi ve 5 yaşında Journey isimli üç çocuğu olan güzel yıldız; çocuklarına, kendilerini istedikleri kıyafetlerle ifade edebileceklerini öğretmek istediğini söyleyip ekledi: “Hiçbirinin 'tuhaf, garip veya farklı' hissetmemesini sağlamayı umuyorum.”

Oğlu Noah’ın elbise giymeyi sevdiğini belirten Megan Fox, bu nedenle oğlunun çevreden gelecek baskılarla acı çektiği için üzüldüğünü ancak Noah’ın çok cesur olduğunu da sözlerine ekledi: “Acı çeken bir çocuğum var. Bu yüzden bu konuda çok endişeleniyorum. İnsanlığın böyle olmamasını dilerdim.” Fox,

daha önce Noah'ın bazen elbise giydiği için okuldaki diğer erkek çocukların alayına maruz kaldığını, ancak oğlunun onların alay etmelerini umursamadığını açıklamıştı.

Megan Fox ayrıca röportajda, nişanlısı Machine Gun Kelly ile ilişkisini de anlatıp şunları söyledi: "O tam anlamıyla benim 4 yaşımdan beri hayalini kurduğum tipim. Ben de ondan dört yaş büyüğüm. Yani, sanırım onu ​​ben yaptım. Düşüncelerim ve niyetlerim onu ​​olduğu kişi haline getirdi; kim bilir ben olmasaydım nasıl görünürdü ya da nasıl olurdu.”

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog