YAŞAM - HABER

Maserati’ye Barbie dokunuşu

Güçlerini birleştiren lüks araba markası Maserati ve Mattel; Grecale SUV aracının tamamen pembe bir versiyonuna imza attı. Barbiecore temalı otomobille, Barbie markasının kızlar için fırsat eşitliğini teşvik etmeyi amaçlayan yardım girişimi olan Barbie Dream Gap Projesi'ne fayda sağlanması amaçlanıyor

Maserati’ye Barbie dokunuşu

Lüks otomobil markası Maserati, Barbiecore temalı bir otomobil yaratmak için Mattel ile güçlerini birleştirdi. En yeni Grecale SUV aracının tamamen pembe bir versiyonunu sunan iş birliği, her iki markanın da sınırları aşma ve geleneklere meydan okuma konusundaki ortak istekleriyle doğdu.

Barbie x Maserati Grecale adını taşıyan otomobilin dış kısmı, gökkuşağı gibi parlayan yanardöner bir son kat ile kaplanmış bir Barbie pembesi tonuna sahip. Sade siyah iç mekanla tamamlanan otomobil; pembe vurgulu dikişler ve imza ‘B’ armasının yanı sıra koltuklarında, gösterge panellerinde ve halılarında deri dokunuşlar barındırıyor.

İş birliği, Barbie markasının kızlar için fırsat eşitliğini teşvik etmeyi amaçlayan yardım girişimi olan Barbie Dream Gap Projesi'ne fayda sağlamayı amaçlıyor. Özel modelin, 330 bin dolara mal olduğu bildirildi.

Önceki ve Sonraki
Haberler