YAŞAM - HABER

Kraliçeden iyi haber var

Doktorlarının dinlenmesini tavsiye ettiği 95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in sağlığının düzeldiği ve tüm kraliyet ailesini Noel yemeğine davet ettiği öğrenildi

Kraliçeden iyi haber var

Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlandığı ve doktorlarının dinlenmesini tavsiye ettiği için bir süredir resmi görevlerinden uzak duran İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in sağlığı ile ilgili iyi haberler var.

Bozulan sağlığı nedeniyle 22 yıldır ilk kez, İngiltere’de her sene Kasım ayında I. Dünya Savaşı kurbanlarını anmak için düzenlenen Remembrance Sunday etkinliklerine katılamayan Kraliçe’nin, artık kendisini çok daha iyi hissettiği öğrenildi. Saraya yakın kaynaklar, anma gününe katılamadığı için çok üzgün olan 95 yaşındaki İngiltere kraliçesinin, Noel akşamı tüm kraliyet üyeleriyle birlikte Sandringham’da buluşmayı planladığını açıkladı. Kraliçe’nin, eşi Prens Philip’in ölümünden sonraki ilk Noel’i yalnız geçirmek istemediği öğrenildi.

Sandringham’daki Noel yemeğinin davetlilerinin ise Prens Charles-Camilla Parker Bowles, Prens William-Prenses Kate ve üç çocuklarının yanı sıra diğer kraliyet üyeleri Prens  Edward, Prenses Anne, Prenses Beatrice, Prenses Eugenie ile eşleri ve çocukları olduğu öğrenildi. Kanada’da yaşayan Prens Harry ile eşi Meghan Markle ile çocukları ise tahmin edildiği gibi Noel yemeğine davetli değil.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog