YAŞAM - HABER

Kraliçe ilk kez Vogue dergisine kapak oldu

Kraliçe Elizabeth, saltanatı boyunca ilk kez İngiliz Vogue dergisinin Nisan sayısına kapak oldu. Kapakta Kraliçe’nin, tahta çıktığı ilk yıllarda çekilmiş bir fotoğrafı kullanıldı. Kraliçe’nin tahttaki 70’inci yılını kutlamak için hazırlanan derginin ikiz kapağında ise genç oyuncu Anya Taylor-Joy’a yer verildi

Kraliçe ilk kez Vogue dergisine kapak oldu

İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile genç oyuncu Anya Taylor-Joy, İngiliz Vogue dergisinin Nisan kapağını paylaşıyor. Kraliçe, Platinum Jübile’yi kutlayan özel sayıyla, ilk kez Vogue’un kapağında yer almış oluyor. Dergi, tahtta geçirdiği 70 yıl boyunca kraliçe ile benzersiz ilişkilerini kutlamak için, jübile sayısı hazırlayar kendisine özel bir saygı duruşunda bulunuyor. Derginin kapağında, Kraliçe’nin tahta çıktığı ilk yıllarda çekilen bir fotoğrafı yer alıyor.

Derginin yine Nisan sayısının ikiz kapağında ise, Kraliçe kapağı ile uyumlu olması için, The Queen’s Gambit dizisin başarılı oyuncusu Anya Taylor-Joy’un, George IV Devlet Tacı’nın bir kopyasını taktığı bir fotoğrafı kullanılmış.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog