YAŞAM - HABER

Kate Moss, Diet Coke'un yeni yaratıcı direktörü oldu

Ünlü stil ikonu Kate Moss, Diet Coke’un yaratıcı direktörü olara atandı. Moss, markanın 40’ıncı yıl dönümü kutlamaları için birtakım projelere imza atacak ve moda dünyasından ünlü isimlerle iş birlikleri yapacak

Kate Moss, Diet Coke'un yeni yaratıcı direktörü oldu

Efsanevi İngiliz model ve küresel stil ikonu Kate Moss, Diet Coku’un kreatif direktörü oldu. Böylelikle Diet Coke, 10 yıldan uzun bir süre sonra ilk kez bir kreatif Direktör atamış oldu.

Yapılan basın açıklamasında Moss’un, markanın 40’ıncı yıl dönümü kutlanırken, ‘Kim olduklarını ve neyi sevdiklerini bilerek hayata olumlu bakan bireyleri öne çıkarmayı’ amaçlayan yeni ‘Sevdiğini Sev’ kampanyasını hayata geçireceği söylendi. Kate Moss, stil uzmanlığını markaya taşımaya ve Diet Coke'un dünyanın dört bir yanındaki önde gelen moda tasarımcılarıyla ortaklık yapma mirasının üzerine inşa etmeye hazırlanıyor.

Moss yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Diet Coke ailesine katıldığım için çok heyecanlıyım. Geçmişte moda dünyasında bu kadar inanılmaz isimlerle yaptıkları iş birliklerini seviyorum. Güven ve tutkuyla en çılgın hayallerimizi gerçekleştirebileceğimize inancım tam olduğundan, 'Sevdiğinizi Sevin' kampanyasıyla anında bağlantı kurdum. Kreatif Direktör olarak hayranlara ilham vermeyi ve markanın 40’ıncı yıl dönümünü şık bir şekilde kutlamayı dört gözle bekliyorum.”

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog