YAŞAM - HABER

Kate Middleton, hamisi olduğu rugby takımının antrenmanına katıldı

Prens Harry yerine Rugby Futbol Ligi ve Rugby Futbol Birliği’nin hamiliğine getirilen Kate Middleton, takımın önceki günkü antrenmanına katıldı. Oyunculardan büyük ilgi gören Middleton, bir ara topu eline alarak sayı atmaya da çalıştı

Kate Middleton, hamisi olduğu rugby takımının antrenmanına katıldı

Geçtiğimiz günlerde, elinden tüm unvanları alınan Prens Harry’nin yerine Rugby Futbol Ligi ve Rugby Futbol Birliği’nin hamiliğine atanan Cambridge Düşesi Kate Middleton, hiç vakit kaybetmeden kendini yeşil sahalara attı. Prens William’ın 40 yaşındaki eşi Middleton, milli rugby takımının Twickenham’daki antrenmanına katıldı. Güzel düşes atrenmanda 50 sterlinlik pantolonla yine 50 sterlinlik fermuarlı bir üst giydi. Sabah saatlerinde antrenör Eddie Jones’un liderliğinde yapılan idmanlarda etrafına bol bol gülücükler dağıtan Kate Middleton, eline aldığı rugby topuyla atış yapmaya da çalıştı.

Cambridge düşesi ziyaret sırasında, takımın cumartesi günü İskoçya’ya karşı oynayacağı Six Nations maçı hakkında da konuştu. Büyük bir rugby hayranı olduğu söylenen Kate Middleton, antrenman sırasında takım oyuncularından da büyük ilgi gördü ve bir ara oyuncuların elleri üstünde havaya yükseldi.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog