YAŞAM - HABER

Johnny Depp hayranları, ünlü oyuncunun yüzü olduğu parfüme satış rekorları kırdırıyor

Johhny Depp hayranları, ünlü aktöre verdikleri desteği göstermekte sınır tanımıyor. Depp ile eski eşi Amber Heard arasında devam eden dava sırasında hayranları da boş durmadı ve ünlü aktörün yanında olduklarını göstermek için yüzü olduğu Sauvage parfümüne satış rekorları kırdırdı

Johnny Depp hayranları, ünlü oyuncunun yüzü olduğu parfüme satış rekorları kırdırıyor

Johnny Depp hayranları, eski eşi Amber Heard ile karşı karşıya geldiği ve geçtiğimiz hafta sonuçlanan hakaret davası sırasında ünlü aktöre desteklerini farklı bir yolla gösterdi. Depp’in yüzü olduğu Dior parfümü Sauvage, dava devam ederken en çok satanlar listelerinin tepelerine kadar çıktı.

Geçtiğimiz hafta hem Sephora, hem de Ulta mağazalarında en çok satan erkek parfümü Sauvage oldu. 155 dolara satılan parfümün 2015'ten beri yüzü olan ve reklamlarında da oynayan Depp’e eski eşiyle yaşadığı dava sürecinde destek vermek isteyen hayranları, bunu parfümü çok satanlar listelerine sokarak yapmayı tercih etti. Wall Street Journal gazetesinde yazan Jacob Gallagher, Sauvage’in aynı zamanda Amazon.com'da en çok satan dördüncü erkek parfümü haline geldiğini ve TikTok’ta #diorsauvage hashtag'inin yaklaşık 350 milyon kez görüntülendiğini belirtiyor.

Dior, yaşanan dava sürecinde Johnny Depp ile neden bağlarını kesmeyi tercih etmediği sorulduğunda bir yorumda bulunmamıştı. Depp'in bir sözcüsü ise Jacob Gallagher'a, konuyla ilgili şunları söyledi: "Johnny, özellikle Dior'un desteğinde kararlı ve tereddütsüz olduğunu biliyor ve hem onlara, hem de parfümü satın alarak kendisini destekleyen herkese her zaman minnettar kalacağını söylüyor."

Önceki ve Sonraki
Haberler