YAŞAM - HABER

Joe Jonas - Sophie Turner çiftinin dört yıllık evliliği sona erdi

Jonas Brothers'ın solisti Joe Jonas ile oyuncu Sophie Turner, dört yıllık evliliklerini sona erdirme kararı aldı. Turner’a boşanma davası açan Jonas’ın, evliliklerinin ‘onarılamayacak şekilde bozulduğunu’ belirttiği öğrenildi. Çifte yakın bir kaynak ise, Turner’ın partilemeyi çok severken Jonas’ın evde olmayı sevdiğini, çiftin hayat tarzlarının çok farklı olduğunu söyledi

Joe Jonas - Sophie Turner çiftinin dört yıllık evliliği sona erdi

Ünlü şarkıcı Joe Jonas ile oyuncu Sophie Turner çiftinin dört yıllık evlilikleri sona erdi. 'Mutsuz' Joe Jonas’ın, Sophie Turner ile evliliğini kurtarmaya çalıştığı ama başaramayınca son çare olarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

Aileye yakın bir kaynağın Page 6'e özel yaptığı açıklamaya göre Joe Jonas, geçtiğimiz salı günü boşanma davası açmadan önce Sophie Turner'la olan dört yıllık evliliğini kurtarmaya çalıştı: “Boşanmak Joe için son çareydi. Hiçbir zaman ailesini parçalamak istemedi ama kızları için en iyisi olduğunu düşündüğü şeyi yapmak zorundaydı."

Yine aileye yakın bir kaynak, Mayıs 2019'da evlenen çiftin uzun zamandır birçok anlaşmazlık yaşadığını söyledi ve ekledi: "Bu anlaşmazlık büyümeye devam etti ve Joe, sonunda evliliği kurtarmak için tüm seçenekleri tükettiğini hissettiği bir noktaya ulaştı."

Bu anlaşmazlıklardan birinin çiftin farklı yaşam tarzları olduğu, Turner'ın sürekli partilemek istemesinin boşanmalarında etkili olduğunu iddia ediliyor. TMZ’ye açıklama yapan bir kaynak da, “Sophie, parti yapmayı seviyor; Joe ise evde olmayı. Çok farklı yaşam tarzları var" demişti.

Page Six'in ele geçirdiği mahkeme belgelerine göre, Jonas Brothers'ın 34 yaşındaki solisti, dört yıllık evlilikten sonra Miami'de 27 yaşındaki eşine boşanma davası açtı. Başvuruda Jonas, evliliklerinin ‘onarılamayacak şekilde bozulduğunu’ belirtti. Ünlü şarkıcı, Turner'dan olan 3 ve 1 yaşındaki  kızlarının kendisiyle birlikte yaşadığını belirtmesine rağmen, ‘ortak velayet’ talebinde bulundu.

Bir süredir ayrı yaşayan çiftin, düğünlerinden haftalar önce imzaladıkları bildirilen ‘sert’ bir evlilik sözleşmesi nedeniyle mal varlıkları söz konusu olduğunda herhangi bir sorun yaşamaması bekleniyor. Joe, kardeşleri Kevin Jonas ve Nick Jonas'la yaptıkları müzikten ve diğer grubu DNCE'den kazandığı ‘tüm telif haklarını’ kendisi alacak. Öte yandan Turner, ‘Game of Thrones'tan kazandığı parayı ve oyunculuk kariyerinden kalan parayı elinde tutacak. Her iki taraf da, evliliklerinden önce bireysel olarak satın aldıkları mülkleri de elinde tutacak. Çift arasında paylaşılacak tek şey, evlilikleri sırasında oturdukları evleri olacak.

 

Önceki ve Sonraki
Haberler