YAŞAM - HABER

Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi!

Geçtiğimiz Nisan ayında nişanlanan Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in, 16 Temmuz Cumartesi günü Las Vegas’ta evlendiği ortaya çıktı. Nikahta çifte yakınları da eşlik etti

Jennifer Lopez ile Ben Affleck evlendi!

Ünlü yıldız Jennifer Lopez ile başarılı oyuncu Ben Affleck, nikah masasına oturdu! Geçtiğimiz Nisan ayında nişanlanan çiftin, 16 Temmuz Cumartesi günü Las Vegas’ta evlendiği ortaya çıktı.

TMZ'deki kaynaklar iki yıldızın evliliğini doğruladı. Page Six de çiftin, 16 Temmuz Cumartesi günü, Clark County’de evlendikleri ve evlilik cüzdanlarının tam isimleri olan Benjamin Géza Affleck ve Jennifer Lynn Lopez adına düzenlendiği bilgisine ulaştı.

Jennifer Lopez, Nisan ayında ‘On The JLo’ adlı hayran saygası aracılığıyla, kısa bir videoyla Ben Affleck ile nişanlandıklarını duyurmuştu. Videode yeşil nişan yüzüğüne hayranlıkla bakarken görülen Lopez'in "Mükemmelsin" dediği duyuluyordu.

Çift, 2001 yılında Lopez ikinci kocası Cris Judd ile evliyken ‘Gigli’ filminin setinde tanışmıştı. Lopez ile Judd’un Haziran 2002'deki ayrılıklarının ardından, Affleck'in ünlü şarkıcının unutulmaz ‘Jenny from the Block’ müzik videosunda yer almasıyla ‘Bennifer’ doğdu.

Videonun galasından bir ay sonra Affleck, J.Lo'ya Harry Winston imzalı 6.1 karatlık pembe elmasla evlilik teklif etti. Ama çift, o dönem ortak bir açıklamayla, medya nedeniyle düğünlerini iptal ettiklerini açıkladı. Çift, “Düğün tarihimizi, aşırı medya ilgisi nedeniyle ertelemeye karar verdik” dedi ve ekledi: "Kendimizi üç farklı yerde üç ayrı 'yem gelini' işe almayı düşünürken bulduğumuzda, bir şeylerin ters gittiğini fark ettik. Hayatımızın en mutlu gününün ruhunun tehlikeye atılabileceğini hissetmeye başladık. Neşeli ve kutsal olması gereken bir günün bizler, ailelerimiz ve arkadaşlarımız için bozulabileceğini hissettik.”

Bu açıklamadan bir süre sonra Affleck, Haziran 2005'te Jennifer Garner ile evlendi ve ikilinin üç çocukları oldu: Violet, Seraphina ve Sam. Jennifer Lopez de şarkıcı Marc Anthony ile evlendi ve çiftin Emme Maribel ve Maximilian David adında ikizleri dünyaya geldi. Ama her iki evlilik de boşanmayla sonuçlandı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, güzel şarkıcının beyzbol devi Alex Rodriguez'den ayrılmasının ardından 2021'de nihayet tekrar bir araya geldi ve o zamandan beri de hiç ayrılmadı.

Lopez, Şubat ayında People dergisine verdiği röportajda, “Onunla birlikte olduğum için çok şanslı, mutlu ve gururlu hissediyorum. Bizimki ikinci bir şansı olan güzel bir aşk hikayesi" demişti.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog