YAŞAM - HABER

Buse Terim Bahçekapılı, Yılın En İyi Girişimci Influencer’ı olmaya aday

Başarılı iş kadını ve influencer Buse Terim Bahçekapılı, markası Baby on the Go ile Denebunu Awards 2022’de Yılın En İyi Girişimci Influencer’ı dalında aday gösterildi

Buse Terim Bahçekapılı, Yılın En İyi Girişimci Influencer’ı olmaya aday

Her sene 3.5 milyondan fazla Denebunu üyesinin oylarıyla belirlenen ve bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Denebunu Awards 2022, Yılın En İyi Girişimci Influencer’ı dalında Buse Terim Bahçekapılı’yı da aday gösterdi. Bahçekapılı, markası Baby on the Go ile yakaladığı başarı ile yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Bu yılın en sevilen markalarına, celebrity iş birliği projelerine ve influencer’lara destek olmak için Denebunu web sitesi üzerinden üye olarak 31 Mayıs 2023 tarihine kadar oy verebilirsiniz.

2018 yılından bu yana pazarlama ve reklam sektörüne katkı sağlayan markaların ürünlerinin, iş projelerinin ve influencer’ların başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Denebunu Awards, bu yıl beşinci kez sahiplerini bulacak. 3.5 milyondan fazla Denebunu üyesinin oylarıyla belirlenecek kazananlar, düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Düzenlenecek ödül töreninde toplam 31 kategoride kazananlara ödülleri takdim edilecek, adaylar ve davetlilerin Pink Carpet röportajları ve birbirinden keyifli sürprizler ise geceye renk katacak.

Siz de denebunu.com/awards-2022 adresinden üye olup 31 Mayıs 2023 tarihine kadar oy kullanarak sevdiğiniz markaların ürünlerini, celebrity iş birliklerini ve influencer’ları destekleyebilirsiniz.

Yarışmada oy kullanmak için https://denebunu.com/login/?next=/awards-2022/ adresini tıklayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki
Haberler