YAŞAM - HABER

Ben Affleck ve Jennifer Lopez yeniden nişanlandı!

2003 yılında evlilikten dönen ve hayranlarıyla medya tarafından ‘Bennifer’ olarak adlandırılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, geçtiğimiz yıl ilişkilerine ikinci bir şans daha tanımaya karar vermişti. Büyük aşk yaşayan çiftten Jennifer Lopez, dün kendi internet sitesinden yayınladığı kısa bir videoyla nişanlandıklarını duyurdu

Ben Affleck ve Jennifer Lopez yeniden nişanlandı!

Ünlü şarkıcı/oyuncu Lopez, dün kendi internet sitesi On The JLo’dan yayınladığı, yeşil renkli bir pırlanta yüzüğe hayranlıkla bakıp gözyaşlarını tutamadığı kısa videoyla sevgilisi oyuncu Ben Affleck ile nişanlandıklarını duyurdu. Arkada romantik bir müziğin çaldığı videoda ünlü şarkıcı, yüzüğüne bakarak “Mükemmelsin” diyor.

52 yaşındaki Lopez, bu hafta 49 yaşındaki Affleck ve 14 yaşındaki kızı Emme ile Los Angeles'ta alışveriş yaparken, parmağındaki devasa bir yüzükle dikkat çekmiş ve bu yüzük nişan söylentilerine yol açmıştı. İşte nişan açıklaması, bu görüntüler ve söylentilerin arkasından geldi.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında çıkmaya başladı ve hem hayranları, hem de medya tarafından hızla ‘Bennifer’ olarak adlandırıldı. İkili, o dönem birbirlerine olan aşklarını sergilemekten çekinmediler. O yılın Kasım ayında Affleck, Lopez'e Harry Winston imzalı 6.1 karatlık pembe bir elmasla evlenme teklif etti. Yüzüğün o zaman 2.5 milyon dolara mal olduğu iddia edilmişti.

Lopez, 2000'li yıllarda verdiği bir röportajda nişanlısını ‘zeki, sevecen, çekici ve sevecen’ olarak tanımlamıştı. Ama medyanın yoğun ilgisi, çiftin 2003 yılındaki evliliklerini ertelemesine ve sonunda iptal etmesine neden oldu. Çift, yaptıkları ortak açıklamada, “Düğünümüzün tarihini, aşırı medya ilgisi nedeniyle ertelemeye karar verdik. Hayatımızın en mutlu günü olması gereken bir günün ruhunun zedelenebileceğini hissetmeye başladık. Neşeli ve kutsal olması gereken bir günün bizler, ailelerimiz ve arkadaşlarımız için bozulabileceğini hissettik” demişti.

Lopez, nişanı iptal ettikten sonra 2004 yılının Haziran ayında şarkıcı Marc Anthony ile evlendi. Çiftin ikizleri Max ve Emme, 2008’de dünyaya geldi.

Bu arada Ben Affleck, Jennifer Garner ile bir ilişkiye başladı ve çift, 2005 yılında evlenip üç çocuk sahibi oldu: Kızları Violet ve Seraphina ile oğulları Samuel. Ancak ikisinin de evliliği boşanmayla sonuçlandı. Jennifer Lopez, 2017’de Alex Rodriguez ile birlikte olmaya başladı. Ben Affleck de, Ocak 2021'e kadar oyuncu Ana De Armas da dahil olmak üzere bir dizi kadınla ilişki yaşadı. Lopez'in Alex Rodriguez’den ayrılmasından kısa bir süre sonra Affleck ile aralarındaki büyük aşk yeniden başladı. Bel Air’den 50 milyon dolara bir malikane alan çiftin ilişkileri, bununla iyice güçlendi.

Ünlü şarkıcı Şubat ayında ‘Ellen DeGeneres Show’da ilişkileri için “Kimsenin bizden daha çok şaşırdığını sanmıyorum” diye itiraf ta bulundu: “Böyle bir şeyin olabileceğini asla hayal edemezdim.”

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog