YAŞAM - HABER

Ben Affleck: Jennifer Garner’la evliliğim yüzünden alkolik oldum

Bir dönem alkolizm tedavisi gören Ben Affleck, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Jennifer Garner ile evliliği sırasında kendisini kapana kısılmış gibi hissettiği için alkolik olduğunu söyledi

Ben Affleck: Jennifer Garner’la evliliğim yüzünden alkolik oldum

Şu sıralar eski nişanlısı Jennifer Lopez ile yeniden yaşadığı tutkulu aşkla gündemde olan Ben Affleck, bir dönem yaşadığı alkolizm sorunu yüzünden eski eşi Jennifer Garner’ı suçladı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı The Howard Stern Show'da konuşan Aflleck, Garner’la evliliklerinde kendisini kapana kısılmış gibi hissettiğini söyleyip “Şu an evliliğimiz devam ediyor olsaydı, muhtemelen hala içki içiyor olacaktım” dedi.

Eski eşi Jennifer Garner’dan üç çocuğu olan yakışıklı oyuncu, konuşmasına şöyle devam etti: "İçmeye başlamamın bir nedeni kapana kısılmış gibi hissetmemdi. Çocuklarım yüzünden evliliğimi bitiremiyordum ama mutlu değildim. Yaptığım şey, her gün bir şişe viski içip kanepede uyuyakalmak oldu, ki bu bir çözüm olmadı.”

Ben Affleck ve Jennifer Garner, on yıllık evlilikleri Haziran 2015'te resmen sona erdi. İkilinin ayrılmasından sonra Affleck’i, içkiyi bırakması için rehabilitasyon merkezine götüren yine eski eşi olmuştu. Ben Affleck’in bu açıklamaları Twitter’da büyük yankı uyandırdı ve kullanıcıların çoğu ünlü oyuncuyu ayıp etmekle suçladı.

Önceki ve Sonraki
Haberler