YAŞAM - HABER

Bella Hadid, ilk NFT koleksiyonu “CY-B3LLA’yı tanıttı

Güzel model Bella Hadid de çıkardığı NFT koleksiyonuyla dijital dünyaya giriş yaptı. Hadid’in ‘CY-B3LLA’ adını taşıyan NFT koleksiyonundan alanlar, ünlü modelle bizzat tanışma şansına da sahip olacak

Bella Hadid, ilk NFT koleksiyonu “CY-B3LLA’yı tanıttı

Son dönemin en gözde isimlerinden Bella Hadid, ‘CY-B3LLA’ adlı ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürerek dijital dünyaya adım attı. Ünlü model, bu projesini duyurmak için Instagram'da yaptığı paylaşımda ‘CY-B3LLA'ya merhaba deyin’ diye yazıp ekledi: "Bize birçok kez hatırlatıldığı gibi, içinde yaşadığımız evren kusurludur. Ancak bunun; barış, sevgi, şefkat ve anlamlı bağlantılarla sürdürülen bir meta topluluk oluşturmak için gerçek bir fırsat sağladığına inanıyorum.”

Bella Hadid’e göre, reBASE ile ortaklaşa oluşturulan ‘CY-B3LLA’; 11.111 özel NFT'den oluşacak. Her dijital sanat eseri, Hadid'in benzersiz bir 3D taramasından oluşacak ve ünlü modelin hayranlarıyla bağlantı kurmasının bir yolu olarak hizmet edecek. NFT'nin koleksiyoncuları, dünya çapındaki etkinliklerin yanı sıra yüz yüze bir buluşmaya da erişim kazanma şansına sahip olacak.

Hadid, yeni projesiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu sadece başlangıç. Önümüzdeki aylarda, her birinizle tanışabileceğim, dünyanın her yerindeki gerçek konumlar ve etkinliklerle bu yeni meta-ulusu büyüteceğiz."

Koleksiyonla ilgili son güncellemeler için ‘CY-B3LLA’ Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki
Haberler