YAŞAM - HABER

Barbie'nin yılın kariyeri 2023 koleksiyonu spordaki kadınları kutluyor

Barbie, her yıl düzenli olarak çıkardığı Yılın Kariyeri koleksiyonunda bu yıl spordaki kadınlara yer verdi. Koleksiyonda bir genel müdür, bir antrenör, bir hakem ve bir de spor muhabiri yer alıyor

Barbie'nin yılın kariyeri 2023 koleksiyonu spordaki kadınları kutluyor

2023 yılında birçok farklı spor dalında kadınlar her zamankinden daha çok ön plana çıktılar ve başarıları birçok kez onurlandırıldı. Barbie de, Yılın Kariyeri 2023: Sporda Kadınlar koleksiyonuyla bu kutlamayı daha da özel kılıyor ve spor endüstrisinde erkeklerle kadınlar arasındaki gözle görülür ayrımcılığa dikkat çekiyor.

Sporda Kadınlar koleksiyonu; her biri benzersiz kıyafet ve aksesuarlara sahip Genel Müdür, Antrenör, Hakem ve Spor Muhabiri gibi çeşitli rollerden oluşuyor. Koleksiyon sadece bu kariyerleri kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda ister sahada ister sahne arkasında olmayı arzulayan genç kızlar arasında spor tutkusunu ateşlemeyi amaçlıyor.

Ayrıca Barbie, Spor Endüstrisi Yöneticisi Stef Strack tarafından kurulan bir organizasyon olan Voice In Sport ile de ortaklık kurdu. Birlikte, Strack ve NFL'nin ilk kadın koçu ve profesyonel erkek futbolunun öncüsü Dr. Jen Welter'ın da yer aldığı ‘Sporda Kariyer Oluşturmak’ başlıklı 45 dakikalık bir sanal mentorluk oturumuna ev sahipliği yapacaklar. Oturumun moderatörlüğünü 12 yaşındaki spor gazetecisi ve Dish with Pepper sunucusu Pepper Parsley üstlenecek. Oturum, 12-13 yaşlarındaki genç kızlara ücretsiz olacak.

Yılın Kariyeri 2023: Sporda Kadınlar koleksiyonu, 49.99 dolardan başlayan fiyatlarla online olarak satın alınabiliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler