YAŞAM - HABER

‘Bağırsakta iyilik hareketi müzesi’ açıldı

Activia, Akaretler Sıraevler No:43’te açtığı Bağırsakta İyilik Hareketi Müzesi’nde ziyaretçileri eğlenceli ve öğretici bir sindirim sistemi yolculuğuna çıkarıyor. Özellikle çocukların bayılacağı müze, yarın saat 20.00’ye kadar gezilebilir

profil
BT Ekip
25.05.2024
‘Bağırsakta iyilik hareketi müzesi’ açıldı

İçerdiği milyarlarca probiyotik sayesinde, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan ürünleriyle ön plana çıkan Activia, sindirim sistemini üç boyutlu canlandırarak anlatan ‘Bağırsakta İyilik Hareketi Müzesi’nde yeni ürünü Probiyotikli Shake’i, iyi hisset temasıyla ilk kez tüketicilerle buluşturdu. Binaya girildiği andan itibaren sindirim sistemi yolculuğuna çıkılan müzede, her bir oda sindirim sistemi organlarını temsil ederken, fotoğraf çekim alanları ve Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci’nin Activia ürünleriyle hazırlanmış özel tarifleri müze ziyaretçilerini bekliyor.

Akaretler Sıraevler No:43’te açılan müzede, Activia’nın yeni trend formatıyla öne çıkan ve günün her anında iyi hissetmek isteyenler için tasarladığı yeni ürünü Activia Probiyotikli Shake de tanıtıldı. Activia Probiyotikli Shake yenilikçi bardak formatının yanı sıra içerdiği meyveler ve yeşil çay ile farklı bir deneyim yaratırken, içerisindeki çalışkan probiyotikler bağırsaklara canlı şekilde ulaşarak sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı oluyor. Narlı, ananaslı ve ahududulu çeşitleriyle farklı damaklara hitap ediyor.

Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci, Activia Dijital Marka Yüzü Cemal Can Canseven ve Activia Pazarlama Lideri Nida Benan Özer’in ev sahipliğinde kapılarını açan Activia Bağırsakta İyilik Hareketi Müzesi’nde tüm ziyaretçiler müze girişinde kendilerini adeta ağzın içinde bulduktan sonra, yemek borusundan geçerek heyecanlı bir sindirim sistemi yolculuğuna başlama fırsatı elde ediyor. Merdivenlerde sindirim sistemiyle ilgili renkli ve bilgilendirici içeriklerle karşılanarak müze gezisine devam ediyor ve üst katta mide odasında midenin besin depolamasını temsil eden bir top havuzu ve mide çeperini yansıtan tüylü duvarlar davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. İkinci beyin bağırsağın karmaşık yapısını aktaran tüplerden ve ince bağırsağın villuslü yapısını yansıtan renkli deniz makarnalarından oluşturulan duvarlara kadar tüm sindirim sistemi yolculuğu müzede davetlilerle buluşuyor. 

Bağırsakta İyilik Hareketi Müzesi, 26 Mayıs’a kadar 12.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak, Akaretler Sıraevler No:43’te ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog