YAŞAM - HABER

Artık David Bowie’nin de Barbie bebeği var!

Barbie, David Bowie'nin ‘Hunky Dory’ albümünün 50’nci yılı şerefine oyuncak bebek çıkardı. Sınırlı sayıda üretilen oyuncak bebek, ünlü müzisyenin imza giysisi ve makyajıyla tamamlanmış

Artık David Bowie’nin de Barbie bebeği var!

Barbie, ünlü. Müzisyen David Bowie'nin ‘Hunky Dory’ albümünün 50’nci yıl dönümünü kutlamak için tamamen yeni, sınırlı sayıda bir ‘Barbie as David Bowie’ oyuncağı piyasaya sürüyor.

Yeni bebek, Barbie tarafından üç yıl önce piyasaya sürülen ilk David Bowie bebeğini de içeren mevcut Barbie İmza Koleksiyonu’nun son üyesi. Bowie'nin Ziggy Stardust alter-ego'sunu yeniden yaratan bebek, ünlü müzisyenin imza uzay giysisi ve makyajıyla tamamlanmış.

Bowie'nin mirasını sürdüren yeni bebek, şarkıcının ‘Life on Mars?’ eserinden pudra mavisi takımının özgün bir kopyasını sunuyor. Bowie'nin benzersiz özünü yakalamaya çalışan oyuncak bebek; başarılı müzisyenin ince çizgili gömleği, baskılı kravatı ve platform ayakkabısı gibi önemli detayları bir araya getiriyor. Eklektik makyaj görünümünden ilham alan oyuncak bebek; canlı mavi göz farı ve Bowie'nin 70'lerin ışıltılı döneminden ilham alan pembe-mavi tırnakları ve saç stiliyle dikkat çekiyor.

David Bowie Barbie Doll 2, seçkin perakendecilerin yanı sıra Mattel'in web sitesinden satın alınabiliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler