YAŞAM - EV

Orta sehpa nasıl dekore edilir?

Evimizin kişiliğimizi yansıtmasını, kendimizden parçalar barındırmasını isteriz. Eve gelen konuklar çoğu zaman eve girdiklerinde yeni tanıştıkları ev sahibi ile ilgili bir izlenim edinir. Peki siz eve ilk kez gelen misafirlerinize kendinizi yeterince anlatabiliyor musunuz? Bugün kendi kompozisyonumuzu yaratmak, sergilemek ve misafirlere kendimiz hakkında doğru mesajı vermek için etkili ve eğlenceli bir yoldan bahsedeceğiz. Aşağıdaki adımları takip ederek orta sehpanızı birlikte düzenliyoruz!

profil
Serra Özbay
3.03.2019

En sevdiğiniz çiçekleri yerleştirmek üzere bir vazo seçin. Çiçekleri çok yüksek olmayacak şekilde, eğer görüş açınızı bozuyorsa kısaltarak, vazoya yerleştirin ve sehpanın üzerine konumlandırın. Eğer taze çiçekleri yenilemekte zorlanıyorsanız saksı içinde sevdiğiniz bitkiyi de kullanabilirsiniz. Çiçekler ve bitkiler sizin hakkınızda misafirlere küçük bir bilgi fısıldadı bile! Üstelik evinize yaydığı güzel koku ve dekoratif görüntüsü mekanının enerjisini yükseltecek.

Orta sehpa nasıl dekore edilir?

Orta sehpanızı sizin adınıza hazırlanan bir müze gibi düşünün. Sizi nasıl anlatırdı, geçmişiniz ile ilgili nasıl bilgiler vermesini isterdiniz? Sizi ve geçmişinizi yansıttığını düşündüğünüz parçaları, objeleri orta sehpa üzerinde sergilemekten çekinmeyin. Eğer bu parçaların dekoratif olmadığını düşünüyorsanız; cam  bir fanus içinde  veya ayna tepsi üzerinde sergileyebilirsiniz. İlgi ve merak uyandıran parçalar sayesinde misafirleriniz ile geçmişinizle alakalı bir diyalog kurmanız muhtemel.

Orta sehpa nasıl dekore edilir?

Çoğu zaman televizyon kumandası ve bardak altlıklarını koymak dışında kullanmadığımız orta sehpalar aslında salondaki odak parçalardır. Üzerine çalıştığınız konuyu anlatan kitabı veya en sevdiğiniz romanı sehpanın üzerine yerleştirin . Sevdiğiniz kitabın elinizin altında olması,  boş vakitlerinizde açıp birkaç sayfa okumak kesinlikle iyi fikir. Kitaplar karşınızdakinin sizin beğeni ve zevklerinizi anlamasına yardımcı olacak.

Orta sehpa nasıl dekore edilir?
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog