MODA - ÜNLÜLER

Pandora’nın yeni marka elçisi ünlü oyuncu Ashley Park oldu

Tony, Grammy ve Critics Choice ödüllerine aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Ashley Park, mücevher markası Pandora’nın yeni global marka elçisi oldu

Pandora’nın yeni marka elçisi ünlü oyuncu Ashley Park oldu

Mücevher markası Pandora’nın yeni global marka elçiliğine; moda, sinema ve müzik dünyasının ikonik karakterlerinden olan ve kendine özgü kişisel tarzıyla dikkat çeken Ashley Park getirildi.

İlk Pandora bilekliğini çocukken bir doğum gününde hediye olarak aldığını ve o zamandan beri sakladığını söyleyen Ashley Park, yeni göreviyle ilgili şöyle konuştu: “Bir sanatçı olarak Pandora’nın benzersiz yaratıcı dünyasına ve her anıyı hikayeleştirerek eşsiz kişisel tarz seçenekleriyle kişiye özel kılmasına hayranım. El yapımı elmaslarla süslenen mücevherle hem özel günlerde, hem de her ana uyum sağlayabilecek günlük tasarımlar kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markanın parçası olduğum için minnettarım ve kendi tarzımı Pandora’yla ifade edebileceğim için mutluluk duyuyorum. Pandora ile çalışmak gerçekten büyük bir onur.”

Ashley Park, Netflix'in popüler dizileri ‘Emily in Paris’ ve ‘Beef'le tanınıyor. Yeni çıkan ‘Joy Ride’ filminde ve yakında gösterime girecek olan Hulu dizisi ‘Murders in the Building'de de önemli rollere sahip. Aynı zamanda Broadway'de ‘Mamma Mia’, ‘Mean Girls’ ve ‘The King and I’ gibi prodüksiyonlarda da yer aldı.

Önceki ve Sonraki
Haberler