MODA - TASARIMCILAR

FILA ile Barneys New York'tan altı ayakkabılık koleksiyon

İtalyan spor giyim ve ayakkabı markası FILA ile Amerika’nın en büyük mağazalarından biri olan Barneys New York’un birlikte hazırladığı altı ayakkabılık koleksiyonda, kadınlar ve erkekler için üçer model yer alıyor

FILA ile Barneys New York'tan altı ayakkabılık koleksiyon

2021 yılında 110’uncu yılını kutlayan İtalyan spor giyim ve ayakkabı markası FILA, bu yıl, modanın vazgeçilmez isimlerinden Barneys New York ile yeniden önemli bir iş birliğine imza attı. Barneys New York ve FILA, altı modelden oluşan yeni bir ayakkabı koleksiyonu hazırladı. Sınırlı sayıda üretilen modeller, son birkaç yıldır birlikte ayakkabı ve giyim koleksiyonları lanse eden iki ünlü marka arasındaki iş birliğini güçlendiriyor.

Barneys New York x FILA ayakkabı serisi, erkekler için üç, kadınlar için üç seçenekle hem etkileyici stiller, hem de minimalist siluetler içeriyor. Hem yumuşak tonlardaki klasik siluetler, hem de cesur tonlardaki trende uygun tıknaz silüetler, modern dokulara ve ikonik logo uygulamalarına sahip. Her tasarım, popüler FILA stillerinden ögeler içerirken, birinci sınıf malzemeler kullanılarak üretilmiş. Koleksiyondaki ayakkabılar 150 ile 275 dolar arasında satılıyor.

Barneys New York'un sahibi ABG Luxe Marka Başkan Yardımcısı Ber-tia Barron, “Barneys, benzersiz iş birlikleri ile tanınan zengin bir tarihe sahip bir markadır. Bu iki seçkin markayı yeniden bir araya getirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog