MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

İngiltere kraliyet ailesinden, dünyaca ünlü modellere haftanın en çok dikkat çeken ünlü stillerini bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
15.03.2019
Haftanın ünlü stilleri

2019 iHeartRadio Müzik Ödülleri Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Taylor Swift en iyi turne ve en iyi klip olmak üzere geceden iki ödülle ayrılırken aynı zamanda gecenin en şık isimlerinden biri oldu.



Edition Hotel'in Times Meydanı'ndaki yeni şube açılışına sosyete dünyasından iş dünyasına kadar pek çok ünlü isim davetli olan gecede kadife siyah mini elbisesiyle Cara Delevinge her zamanki tarzının ötesindeydi.
 


Edition Hotel'in Times Meydanı'ndaki yeni şube açılışına sosyete dünyasından iş dünyasına kadar pek çok ünlü isim davetliydi. Victoria's Secret modeli  Elsa Hosk da Hanna Mw tasarımı takım elbise görünümlü tulumuyla gecede yer aldı.


Edition Hotel'in Times Meydanı'ndaki yeni şube açılışına sosyete dünyasından iş dünyasına kadar pek çok ünlü isim davetliydi. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri Kendall Jenner oldu. Göğüs dekolteli animal print mini elbisesiyle çok hoştu.


Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) kutlamasında bir araya gelen İngiltere kraliyet ailesi düşeslerinden Kate Middleton şapkalı stiliyle dikkat çekti.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog