MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

profil
BT Ekip
28.10.2018
Haftanın ünlü stilleri

Dakota Johnson, “Suspiria” filminin galasına katıldı. Güzel oyuncu kırmızı işlemeli V yaka mini Celine elbise tercih ederek her zamanki sade saç  ve makyajıyla zarif bir şıklık yarattı.

 

Haftanın ünlü stilleri

Rosamund Pike , Jamie Dornan’la başrolü paylaştığı ‘’A Private War’’ filminin Los Angeles ‘ta yapılan galasına katıldı. Ten rengi ince askılı derin göğüs dekolteli Dior elbise tercih eden oyuncu sade saç ve makyajıyla çok hoş görünüyordu.

 

Haftanın ünlü stilleri

Sienna Miller, Louis Vuitton x Grace Codding iş birliği için düzenlenen etkinliğe katıldı. Ünlü oyuncu Louis Vuitton SS19 defilesinde kullanılan bir kombinin aynısı ile davete katıldı. Asimetrik kesimli şortu uzun çorap çizmeleri ve kolları detaylı bluzuyla çok trend bir görünüme sahip gözüküyor.

 

Haftanın ünlü stilleri

Amber Heard, Los Angeles’ta düzenlenen başrolünü paylaştığı ‘’London Fields’’ filminin galasına katıldı. Siyah payet işlemeli derin yırtmaçlı Elie Saab tasarımı elbisesiyle görünümüne sofistike ve feminen bir hava katmış.

 

Haftanın ünlü stilleri

Meghan Markle, eşi Prince Harry ile birlikte yaptıkları gezi sırasında görüntülendiler. Hamile olan Düşes bebek mavisi, kemerli Veronica Beard tasarımlı gömlek elbise ile karşımıza çıktı.

 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog