MODA - TRENDLER

2021 yaz elbise trendleri

2021 yazını renkli ve enerjik tasarımlar ile karşılıyoruz. Tek parçada şıklık sunan trend elbise modellerini bir araya getirdik...

profil
BT Ekip
2.06.2021
2021 yaz elbise trendleri

Yere kadar uzanan kat kat elbiseler, Rönesans tablolarından ilham alan desenler ve korsaj beden kalıplar... Her biri yazın favori maksi elbisesi olmaya aday...


Love On Friday Yaz koleksiyonunda pastel renkler, drappeler ve süper miniler öne çıkıyor...


Sadelikten uzaklaşan yeni sezon elbise modelleri, ihtişamını ve renklerini korumaya devam ediyor. Yaz ayları için cıvıl cıvıl ve eğlenceli bir görünüm sunan elbiseler aynı zamanda oldukça feminen bir tarz yaratıyor. 


Gömlek elbiselerdeki kabarık kollar, vintage elbiselerin fırfırlı yaka güncellemesi veya küçük renkli elbiselerde çiçek etkisi… Bu sezonun modelleri klasik trendleri eksantrik formlara taşıyor! 


Kat kat midi boyda ve şık sırt dekolteli elbiseler ile gündüzden geceye zahmetsizce geçebilirsiniz.


Saten kumaş ve robadan açılan etek detayı ile kendinizi bir peri masalında hissedebilirsiniz. Gizemli ve çekici bir hava yaratan detaylar, elbiselere taşınınca romantik bir görünüm yaratıyor.


Derin yırtmaç ve degaje yaka kalıbı ile seksi olduğu kadar, renk geçişleri ile cool bir görünüm yakalanıyor. Geçtiğimiz senelerde kısalan etek boyları ile yeniden gündeme oturan süper miniler ve neon renkler öne çıkıyor.


Romanticachic yeni sezonda çiçek nakış detaylı balon kol kalıpları, romantik olduğu kadar güçlü de bir tavır sergiliyor. Kocaman tüller, kabarık etekler, fırfır detayları ve biraz ışıltı… 


NetWork, yazı birbirinden özel tasarımların yer aldığı iddialı Yaz 2021 koleksiyonuyla karşılıyor. Güçlü renk ve desen kombinasyonlarıyla göz dolduran parçaların tamamı, lüks ve konfor odaklı Akdeniz şıklığını şehir hayatına ve plajlara taşıyor.


Canlı pötikarelerden sanatsal desenlere kadar, yeni sezon oldukça renkli... Modunuzu bu elbiseler ile yükseltmeye hazır olun. 


Özellikle bol ve uzun elbise tercih edenler için geçen senenin ‘konfor’ teması ile tasarlanan yeni sezon modeller rahatlığınızdan ödün vermeden rahat ama şık giyinmeniz için sizi motive ediyor.


Renkli çiçeklerle güncellenen askılı elbiseler veya yırtmaç tercih edenler… Muun'da her durum ve etkinlik için bir tarz keşfetmeniz mümkün!


Bu sezon düz kesim seçenekler arasından sıyrılarak çekici bir hal alan elbiseler, vücuda oturan kumaşlar ile görülüyor. Never More elbiseleri romantik tavrıyla sizi Provance’taki bir lavanta tarlasına akşamüzeri yürüyüşüne davet ediyor.


90'lara damga vurmuş olan saten elbiseleri modernize ederek çekici kılan hip+happen nakışlı ve asimetrik modelleriyle de yaz sonuna kadar dolabınızdaki favori elbise markası olmaya aday.

Bonus: 2021 yazı küpe trendleri


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog